Vratila se kući sa posla i šokirala: Nije mogla da veruje s kim je zatekla muža u krevetu

Ništa nije rekla suprugu, ali joj je savetnica rekla da mora da razgovara sa njim.

Četvrtak, 21.07.2016.

10:11

Izvor: vecernji.hr

Vratila se kući sa posla i šokirala: Nije mogla da veruje s kim je zatekla muža u krevetu
Thinkstock

Podeli:

Ljubavna prevara uvek je bolna, a kada se dogodi s istim polom, šok je još veći. Čitateljka britanskog Mirror-a požalila se u pismu na to s kim je zatekla svog supruga na povratku s posla.

"Suprug je nedavno otišao u izlazak dok sam ja radila noćnu smenu. Kada sam se vratila kući, pronašla sam ga kako leži go pored drugog muškarca na našem krevetu. Obojica su spavala i bilo me previše strah da ih probudim, bila sam u priličnom šoku i ne bih znala šta da kažem, pa sam otišla iz kuće i prespavala kod prijateljice", ispričala je nesrećna žena.

Dodala je da svom suprugu od tada nije prišla i otkrila je da ju je strah da mu se suprotstavi.

"Je li me je prevario s muškarcem? Šta da radim?" pita se ona.

Savetnica Mirror-a Kolin rekla joj je da nema alternativne nego da mu kaže nešto, da ne može da se pravi da ništa nije videla i da sada sve vreme bude zabrinuta.

"Moguće da je bio napolju s prijateljem, popio previše i srušio se na krevet nakon što se skinuo. Ili može biti to na šta ste pomislili – da je spavao s tim muškarcem. Da sam na vašem mestu, rekla bih mu da ga niste probudili jer ste bili u šoku i da zbog toga ne znate šta da sada mislite", napisala je savetnica.

Dodala je da bi žena svom suprugu trebalo da kaže da je zabrinuta jer ima aferu s muškarcem ili zato što je biseksualac i tada da se suoči s njegovim odgovorom.

"Znam da je nezgodno i da se bojite da nećete dobiti odgovor kojem se nadate, ali to je jedini način da krenete dalje", rekla je savetnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.