Voditeljka Jutarnjeg programa otkrila detalje emotivnog i psihičkog zlostavljanja

Voditeljka Irina Ivić, danas Đorđić "otvorila je dušu" o problemima sa prethodnim partnerom, i otkrila da se udala.

Petak, 22.07.2016.

09:33

Izvor: mondo/Glorija

Default images

Podeli:

Voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a Irina Ivić zapanjila je javnost pre nekoliko meseci, kada je na društvenim mrežama objavila da je trpela zlostavljanje u vezi. Sada je za "Gloriju" ispričala detalje turbulentnog odnosa sa čovekom, čije ime nije poznato.

"Već posle mesec-dva, počela su pitanja - gde sam, s kim sam, o čemu pričamo. Nisam odmah povezala o čemu je reč, ubrzo je počeo da me zapitkuje i kritikuje ako sam izašla sa drugaricama, ako sam obukla ovo ili ono za posao. Pitao bi me 'za koga se tamo sređuješ'", rekla je voditeljka.

Emotivno i psihičko zlostavljanje trajalo je mesecima, a Irina priznaje da nije okolini ispričala kroz šta prolazi.

"Nekoliko puta, sukobi su bili na rubu fizičkog napada, ali se to, srećom, ipak nije dogodilo. Desetak puta pokušavala sam da ga ostavim, nije mi polazilo za rukom. Na kraju je on ostavio mene. Osećala sam se kao da sam konačno izronila i udahnula vazduh".

Voditeljka je rekla da bi trebalo govoriti o zlostavljanju koje žene trpe, i podizati svest o SOS telefonima, Sigurnim kućama i drugim ustanovama koje pomažu ženama.

Irina je otkrila i da je pre desetak dana stala na ludi kamen, sa Nikolom sa kojim je ranije bila pet godina u vezi.

"Sklopili smo građanski brak u opštini, bilo nas je ukupno sedmoro. On je, ni kriv ni dužan, morao da prođe mnoge provere kod mene, teško mi je bilo posle prethodne veze da mu poklonim poverenje. Sada sam ponovo srećna", rekla je ona.

Izvor: mondo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.