Devedesetih je pokrenula revoluciju s oblinama: Kako danas izgleda jedna od najlepših na svetu?

Srećan rođendan!

Nedelja, 24.07.2016.

13:40

Izvor: Super žena

Devedesetih je pokrenula revoluciju s oblinama: Kako danas izgleda jedna od najlepših na svetu?
foto: Splash

Podeli:

Dženifer Lopez je danas napunila 47 godina, verovali ili ne. I dan danas ona je jedna od najlepših pevačica na svetu, a na pragu je šeste decenije. Ona je prva u svetu šou-biznisa koja je promovisala obline i veću žensku zadnjicu svrstala u trend.

S obzirom da joj je danas rođendan, prenosimo vam njenu životnu priču.

Džej Lo je rođena u Bronksu, a počela je kao plesačica. Odrasla je u Blekrok aveniji u predgrađu Bronksa Kasl Hil. Njena majka je vaspitačica, a otac David Lopez je informatičar. Oboje su Portorikanci rođeni u Ponsu. Dženifer je u porodici odgajana kao katolkinja. Ima dve sestre, Lindu i Lesli. Školovala se u katoličkim školama, da bi završila školu za devojke u Bronksu. Kad je imala 19 godina, sama je plaćala časove plesa. Kao šesnaestogodišnjakinja imala je malu ulogu u filmu iz 1987. godine „Moja mala devojčica“. Nakon nekoliko meseci provedenih na plesnim audicijama, izabrana je da pleše za grupu New Kids on the Block Svoj prvi veći posao dobila je sa ulogom „Leteće devojke“ u seriji „U životnim bojama“. Godine 1993. se pojavila u spotu Dženet Džekson "That's the Way Love Goes". Njena prva glavna uloga je bila u biografskom filmu Selena (1997) za koju je dobila „ALMA nagradu“ za najbolju glumicu. Što se njene dalje karijere tiče, pretpostavljamo da sve znate, pa prelazimo na privatan život.

*ALT

Njen prvitana život uvek je zanimao medije. Njen prvi brak bio je sa Ojani Naom, kubanskim konobarom. Venčali su se 1997. godine, a već 2006. je pevačica bila u haosu. Naime, Ojani je objavio knjigu u kojoj je otkrio detalje njihovog braka, a Džej Lo ga je tužila zbog toga. Nakon razvoda braka, počinje dvoipogodišnju vezu s reperom Šonom Kombsom. Lopezin drugi brak je bio sa back-up plesačem Krisom Džadom. Upoznali su se na snimanju Lopezinog spota "Love Don't Cost a Thing" u kojemu se on pojavljuje kao plesač. 29. septembra 2001. venčali su se. Njihov brak je završen u junu 2002. kad Lopez počinje vezu s Benom Aflekom. U novembru 2002. Lopez i Ben su se verili. Lopez je nekoliko puta rekla da je Aflek "onaj pravi" te da se nada da će s Aflekkom imati porodicu. Njihovo venčanje, planirano za 14. septembar 2003. u Santa Barbari, Kalifornija, a otkazano je nekoliko sati pre samog početka. U januaru 2004. objavili su kraj svoje veze.

*ALT

Manje od dva meseca nakon raskida s Aflekom, Lopez je viđena s Mark Entonijem. Lopez i Entoni su se venčali 2004. godine. Lopez je 2007. godine objavila da očekuje svoje dete, a njen otac je 5. februara 2008. objavio da Lopez nosi blizance. Lopez je 22. februara 2008. rodila devojčicu Maribel i dečaka Maksa. 15. jula 2011. godine, nakon sedam godina braka s Entonijem, razvela se. Sada je u vezi sa Kasperom Smartom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.