Zajedno su od njene 14. godine: Ruski milioner se oženio 37 godina mlađom manekenkom

Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov se oženio manekenkom s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

Četvrtak, 28.07.2016.

15:19

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

What r U looking for

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Bivši prvi čovek Lukoila se venčao s 18-godišnjom Jelizavetom Adamenko i to u glamuroznom dvorcu u Francuskoj, četiri godine nakon što su vezu započeli.

Venčanje se održalo u dvorcu Sen Žen na Azurnoj obali, i iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala.

Venčanje se navodno održalo pre šest nedelja.

Киношно все как-то📽

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Mlada manekenka se na svom profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mesta i za vožnje Bentlijem i Ferarijem, kao i za sunčanje po jahtama. Iako je u Rusiji i u Singapuru, gde par živi, granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

Jelizaveta se na društvenim mrežama ljuti na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

For real👁

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

- Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor? - samo su neki od komentara koje je pisala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.