Prvi put se skinula na plaži i sve se promenilo: "Zaista verujem da je ovakav bikini za mene"

Želim da naučim da volim sebe zbog same sebe. Ako se to drugima svidi - super, ako ne - nije moj problem, kaže odlučna Jasmin.

Subota, 30.07.2016.

13:51

Izvor: stil.kurir.rs

Prvi put se skinula na plaži i sve se promenilo:
foto: screenshot

Podeli:

Koliko ste puta samo slušali o tome kako treba da izgleda "bikini telo", i to naročito leti. Koje su idelane proporcije, mane, prednosti.

Zbog toga je Jasmin rešila da pogazi sva ta pravila i po prvi put izađe na plažu u bikiniju. I sve to zabeleži kamerom, prenosi buzzfeed.com.

Odlučila je da ovog leta spremno stigne do svog prvog cilja - obuče bikini.

Kako kaže, život u malom mestu gde nije bilo puno devojaka poput nje, uticao je da skoro potpuno izgubi samopouzdanje u sebe. I dok je druge krupnije devojke podržavala što nose bikini, nikada nije imala dovoljno smelosti da to i sama uradi.

Sada je rešila da se uhvati u koštac sa tim i nada se da će na ovom putu naučiti da voli sebe zbog toga što jeste.

"Želim da naučim da volim sebe zbog same sebe. Ako se to drugima svidi - super, ako ne - nije moj problem", kaže odlučna Jasmin.

Kada je kročila na plažu u crnom bikiniju, osećanja su joj bila pomešana. Hvatala ju je nervoza, ali malo po malo, postala je opuštenija i zadovoljnija. Uživala je na pesku, ćaskala sa ljudima.

"Osećam se dobro, sigurna sam u sebe", kaže Jasmin. "Ranije sam mislila da zbog svoje figure mogu da nosim samo duboke kupaće kostime. Sada istinski verujem da je ovaj bikini za mene".

Ovo iskustvo joj je pokazalo da i ona može da nosi bikini kao i svi ostali, i da je to potpuno normalna stvar, bez obzira na figuru i kilažu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.