Najlepša žena na svetu puni 52 godine: Retka kombinacija savršenog lica i zanosnog tela

Mnogi bi rekli - najlepša žena na svetu, danas slavi 52. rođendan.

Petak, 30.09.2016.

15:31

Izvor: B92

Najlepša žena na svetu puni 52 godine: Retka kombinacija savršenog lica i zanosnog tela
foto: Getty

Podeli:

Prelepa Monika Beluči danas puni 52 godine, ali u njenom slučaju godine su samo broj. Za mnoge najfatalnija žena svih vremena zadržala je prirodnu lepotu i gracioznost sve ove godine.

Rođena je u malom mestu Čiti di Kastelo u Italiji, kao jedinica vlasnika transportnog preduzeća, Luiđija Belučija i slikarke Marije Gustineli. Lepotom se izdvajala još kao mala devojčica. Roditelji su shvatili koliko je teško odbraniti Moniku od pažnje koju su joj ukazivali sugrađani diveći se njenoj nesvakidašnjoj lepoti.

Ova lepotica iz Italije karijeru je započela kao model, a kasnije počela da glumi u italijanskim filmovima.

Zahvaljujući svom izgledu i talentu vrlo brzo je stigla do Holivuda.

Baš povodom svog rođendana Monika je objavila fotografiju sa ocem na svom profilu na Instagramu, gde je čestitala rođendan svom tati koji je rođen istog dana kao i ona.

Monika je u mladosti želela da bude advokat, čak je i upisala pravni fakultet, ali se u isto vreme i prijavila na audiciju za nova lica modne agencije Elit.

Ubrzo je postala zaštitno lice slavnog brenda Dolče i Gabana.

foto: Getty

Važnije uloge ostvarila je u filmu Drakula, Malena, Matriks, Stradanje Isusovo, Spektra, Pakt s vukovima, Na mlečnom putu...

foto: Getty

Monika je bila u braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom s kojim ima dve ćerke, Devu (12) i Leoni (6). Na žalost mnogih, Monika i Vensan su se rastali 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.