Naša lepotica vodi borbu sa rakom: Prognoze su zastrašujuće, ali dobro sam

Dijana Milojković ima 28 godina, a pažnju svetske javnosti privukla je pre dve godine kada je na “World Next Top Model” u Bejrutu osvojila dve titule za mis Evrope i za mis sporta.

Četvrtak, 20.10.2016.

11:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

🙈🙊🙉🦁

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈæ🇷🇸 (@karic_dijana) on

U međuvremenu, u životu ove lepotice se svašta dogodilo. Udala se i promenila prezime u Karić, ali je i obolela od kancera.

O svojoj teško borbi sa ovom bolešću Dijana je odlučila da javno progovori, svoja iskustva deli s fanovima na Instagramu.

🌟www.dijanaslife.com🌟

A video posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈæ🇷🇸 (@karic_dijana) on

“Borba je za sada uspešna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići”, otkrila je Dijana u video-snimku.

Dodala je da je u pitanju invazivni karcinom materice:

#twins 👫 🙈🙊🤗❤️

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈæ🇷🇸 (@karic_dijana) on

“Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam nijednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe”, napisala je ona.

Najveću podršku pruža joj muž Stefan, koji je čak istetovirao i njen lik na svom telu, a nakon što je Dijana ostala bez kose zbog hemioterapije i on se ošišao na ćelavo.

“Sve dok te bude imala, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga”, napisala je ona na Instagramu.

Dijana sada nosi periku, ali pokazuje i kako izgleda bez kose…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.