Čekali su 70 godina na sliku sa venčanja zbog jednog propusta

Feris i Margaret Romer venčali su se četrdesetih godina prošlog veka, ipak, bilo je potrebno da prođe 70 godina od tada da bi ovaj bračni par imao prvu venčanu fotografiju.

Petak, 02.12.2016.

11:33

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ceremonija njihovog venčanja davne 1946. godine trajala je svega 15 minuta na prijemu u kući Margaretinih roditelja. Postojao je jedan problem – niko nije imao kameru da ovaj, njima specijalan, dan zabeleži.

Sedamdeset godina kasnije njihova unuka Amanda rešila je da ovu grešku ispravi. Ona je obezbedila fotografa da napravi najdivnije slike sa venčanja ikada.

Feris i Margaret za taj specijalan trenutak obukli su najlepšu odeću koju imaju podsećajući se dana kada su jedno drugome izgovorilli "da".

Ovaj par ima četvoro dece, osam unučića i osam praunučadi i još uvek živi u kući koju su izgradili pre 65 godina. Margaret je čak za ovu priliku stavila i veo.

Srećni baka i deka su podelili i tajnu zahvaljujući kojoj opstaju zajedno svih ovih godina.

"Feris je rekao da je davanje prostora jedno drugome i poštovanje veoma bitno, kao i priznanje kada niste u pravu, sa izuzetkom da je Margaret uvek u pravu", ispričala je fotograf koja im je napravila divne fotografije.

"Nisu imali mnogo para, ali su posedovali iste vrednosti – dečju ljubav, dobru radnu etiku, jaku veru u Boga i smisao za humor. Jednostavan život učinio je njihov odnos dobrim i održao zdravlje u ovim kasnim godinama", rekla je Lara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare