Od beskućnice koja je prosila za drogu postala je svetski supermodel

Nekada uspešna manekenka Lorna Taker progovorila je o mračnom detinjstvu i o tome kako ju je modeling spasio iz pakla droge.

Petak, 06.01.2017.

14:10

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Lorna Taker je sa 15 godina pobegla od kuće i napustila roditelje i četvoro braće i sestara. U početku je živela kod porodice svoje drugarice, ali kada su joj rekli da mora da se vrati kući Lorna je pobegla i od njih i živela na ulici.

Uskoro je postala heroinski zavisnik.

“Užasan osećaj, znaš da ti niko ne treba niko da bi preživeo, ali u isto vreme toliko ti jako treba i želiš ljubav“, rekla je danas tridesetogodišnja Lorena za “Independent“.

Oh.my.god. Back in the day. Photo by @_iandavies_ #nagnagnag

A photo posted by Lorna Tucker (@lornatucker) on

Vreme je provodila u blizini jedne železničke stanice gde ju je jednom zapazio modni agent.

“To je bio prvi put da sam se zbog nekog osećala lepom“

Ipak, zbog haotičnog načina života nije mogla da prihvati karijeru modela. Sa 16 godina dožiela je čak pokušala i da se ubije.

Srećom, pronašli su je na vreme i uz pomoć porodice i prijatelja uspela je ponovo da povrati kontrolu nad svojim životom.

The.best.night.ever. That's all I'm saying

A photo posted by Lorna Tucker (@lornatucker) on

Samo godinu dana kasnije prihvata ponudu, a par meseci nakon toga nalazi se u Londonu, Milanu i Parizu gde snima editorijale za poznate brendove.

“Modeling me je spasao jer sam upoznala ljude koji su me u potpunosti promenili“, rekla je Lorna koja se sada bavi samo snimanjem dokumentaraca.

Lorna Taker je danas majka troje dece, a „čista“ je već sedam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare