Neverovatno emotivan trenutak susreta dve identične bliznakinje

Pripremite maramice jer će vas ova priča sigurno rasplakati!

Četvrtak, 12.01.2017.

13:45

Izvor: Super žena

Neverovatno emotivan trenutak susreta dve identične bliznakinje
foto: screenshot

Podeli:

Odri Doring i Grejsi Rejnsberi su identične bliznakinje koje su razvdojene na rođenju. Nakon što su ih usvojile različite porodice desetogodišnje devojčice su se prvi put srele u emisiji “Dobro jutro, Ameriko“ i gotovo da nije bilo osobe koja u publici nije plakala.

Bliznakinje su rođene u Kini, a odmah po rođenju Grejsi je usvojila porodica iz Vašingtona, a Odri porodica iz Vinskonsina. Ipak, obe porodice nisu imale pojma o postojanju sestre bliznakinje sve do jednog dana kada Odrina mama nije naišla na sliku svoje ćerke iz doma na kojoj je ugledala njenu bliznakinju.

“Čim sam videla fotografiju očajnički sam želela da saznam ko je to drugo dete. Bilo je neverovatno, to su stvari o kojima čitaš u novinama. Nisam ni pretpostavljala da tamo negde postoji još jedno dete i to sestra bliznakinja moje ćerke“, kaže Dženifer.

Uz pomoć privatnog detektiva Dženifer je uspela da pronađe Grejsinu mamu Nikol Rejnsberi. Kako kažu, ostalo je istorija.

Odri prvo nije verovala da ima sestru bliznakinju, a kada ju je videla uživo njihova veza je bila toliko jaka, a emocije su preplavile studio. U međuvremenu su otkrile da imaju mnogo toga zajedničkog – od interesovanja i omiljene hrane do problema sa srcem koje su obe iskusile u prošlosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare