Ispovest transrodne misice: "Pljunuo me je kad sam mu rekla da sam bila muškarac"

Lepa i zgodna Pamela Rouz je prava zvezda izbora za lepotu. Međutim, to ne bi bilo čudno toliko da Pamela nekada nije bila muškarac koji se zvao Pol Vitn.

Petak, 13.01.2017.

10:04

Izvor: Super žena

Ispovest transrodne misice:
Foto: Facebook/screenshot

Podeli:

Pamela nije mogla da živi kao žena u telu muškarca, pa je odlučila da to i promeni zbog čega je bila na meti kritika i izložena teškom zlostavljanju. Ipak, nakon svega, ona je zabeležila uspehe u svetu lepote.

"Jedan mladić, koji je na početku delovao sasvim u redu, čak je bilo i hemije među nama, pljunuo mi je u lice u kafiću pred svima nakon što sam mu rekla da sam transrodna osoba. U očima mu se video bes. Da nisam bila s društvom, ko zna što bi mi uradio u tom stanju", ispričala je Pamela za “The mirror”. Ona zbog toga ne ide na sastanke, čak ni kada je imala ozbiljniju vezu, dečko nije hteo da je predstavi prijateljima i omalovažavao ju je, što je na Pamelu ostavilo posledice.

"Omalovažavao me i gazio, ali prelazila sam preko svega jer sam tad mislila da boljeg neću naći. Danas znam da zaslužujem bolje", otkrila je devojka koja je nedavno osvojila titulu najljepše transrodne osobe u Engleskoj.

Pamela kaže da je oduvek znala da nije stvorena da bude muškarac.

"U školi su me tukli, izbegavali i vređali. Bio je to pravi pakao. S 13 godina sam pokušala da se ubijem, ali kao i uvek, spasila me majka Džuli", dodala je Pamela. Njena majka joj je, kao i uvek, i u toj situaciji bila najveća podrška. Sa transformacijom i hormoskom terapijom krenula je kad joj je bilo 16 godina, a nada se da će uskoro ići i na operaciju promene pola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.