Manekenka čije fotografije osvajaju internet: "Maltretirali su me u detinjstvu"

Barbi Fereira sanjala je da postane model, međutim, po izgledu se umnogome razlikovala od tipičnih manekenki. Ipak, nikada nije ni mogla da pretpostavi da će joj se san jednog dana ostvariti.

Sreda, 22.02.2017.

16:32

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by barbie ferreira (@barbienox) on

Devetnaestogodišnja Barbi Fereira uradila je kampanju za pidžame "Amerikan igl“ i od tada postala inspiracija mnogim punijim ženama i devojkama. Počela je da pomera ustaljene granice, ignoriše one koji je ne vole i počela da voli što je nazivaju plus-sajz modelom.

"Kao dete bila sam veoma nesigurna. Maltretirali su me zbog izgleda i nisam imala mnogo prijatelja. Jako dugo sam držala dijete i mrzela svoje kukove. Upoznala sam mnogo predivnih žena koje su me inspirisale da budem model“, ispričala je Barbi.

U ostvarenju želje da postane manekenka onemogućavala su je ustaljena pravila i manekenke koje su sve isto izgledale – zgodne i zategnute.

"Osećala sam kao da će svi primetiti moju različitost, jer ne želimo da budemo različiti od celog sveta“, ispričala je. Ipak to je nije sputalo. Stvari koje pročita na društvenim medijima ne prima k srcu, rekla je, ali i dobija više pozitivnih poruka nego negativnih.

A post shared by barbie ferreira (@barbienox) on

Ipak, najveća motivacija joj je bila njena majka.

"Ona je bila jedina osoba koja mi je govorila da sam lepa. Ljudi su mi govorili surove stvari dok sam bila dete. Kada bih plakala, ona bi plakala deset puta jače“, rekla je ova devojka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.