Dirljiva priča o supružnicima koje je spojila velika tragedija

Nekada najblistaviji osmesi kriju i preveliku tugu. Tako supružnici Kristal i Džeremi Adkins na prvi pogled izgledaju neizmerno srećno. Ali, početak njihove ljubavi bio je tragedija za oboje. Sami, posle smrti partnera, sa malom decom, dok je Kristal još bila i u drugom stanju, nisu dali da ih život pregazi. Ovaj par pronašao je svoju sreću.

Sreda, 22.02.2017.

08:57

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Nisam nikad verovala da ću opet voleti, ali naša veza je posebna. Oboje znamo kako je biti zaljubljen, ali i kako je kad si skrhan zbog gubitka", priča Kristal koja se prvi put udala 2007.

Ćerku Izabel u braku sa Džordžom dobila je 2010. Devet meseci kasnije čekali su sina.

"Jedno veče neočekivano zvao me iz spavaće sobe. Ležao je na krevetu sa našom ćerkom u naručju. Oči su mu bile zatvorene i bila sam prestravljena. U panici sam pozvala hitnu pomoć. Oživljavala sam ga, ali nije reagovao. Umro je dok je došao lekar", priseća se, na trenutke zastaje i kaže da je jedva preživela te dane, u drugom stanju, sa malim detetom, bez muža. Kao trudna udovica znala je da joj je potrebna stručna pomoć i priključila se jednoj lokalnoj grupi na Floridi.

Tri meseca kasnije rodila je dečaka Metjua.

"To dete je zadnji Džordžov poklon meni", otkrila je Kristal.

Dva meseca kasnije nije bilo pomaka, depresija jeu j skrhala, ali je onda u trenu odlučila da se vrati na posao i sama je osnovala grupu za pomoć mladim udovicama i udovcima. Tako je upoznala Džeremija, koji je izgubio suprugu Kristinu nedugo nakon što je rodila njihovo peto dete.

"Pričali smo satima. Njegov bol je bio toliko opipljiv dok mi je pričao o Kristini, s kojom je bio od svoje 16. Ostali smo u kontaktu ,iako on nije hteo da dođe nusavetovalište", otkrila je Kristal.

Iznenada, počela je da zamišlja budućnost s Džeremijem. Posle dugo vremena on je bio neko ko joj je vratio osmeh na lice.

U njihovoj vezi sve je od početka bio iskreno, ali uplašeni od neizvesnosti išli su polako. Nekoliko meseci upoznavali su se sa decom.

Kristal i Džeremi venčali su se 2015.

"Kristal mi je dala nadu i iako mi Kristina i dalje nedostaje, nova porodica mi daje razloga za osmeh", zaključio je Džeremi, dok njegova supruga kaže da njih dvoje nisu tako zamišljali svoje živote, ali su danas srećni, hrabriji i snažniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare