Devojka u invalidskim kolicima prvi put na izboru za Mis

Džastin Klark je prva devojka u invalidskim kolicima koja se takmičila na izboru za Mis Australije ove godine. Iako nije pobedila, ona je još uvek u trci za finale kampanje “Baeuty with a Purpose“ čiji je cilj sakupljanje novca u humanitarne svrhe.

Subota, 25.02.2017.

14:07

Izvor: Super žena

Devojka u invalidskim kolicima prvi put na izboru za Mis
foto: screenshot

Podeli:

Ona je veoma srećna što je dobila priliku da se takmiči sa drugim devojkama i pokaže da, uprkos tome što je u kolicima može da uradi šta god poželi.

“Kada neko ko je u kolicima dobije priliku da se takmiči, to je velika stvar. Nadam se da je na ovaj način poslata poruka da su svi lepi, bez obzira na rasu, veličinu ili invalidnost, bez obzira na to što su drugačiji“, rekla je.

Dvadesetšestogodišnjakinja se već dve godine nalazi u kolicima, ali nije želela da otkrije šta je uzrokovalo njen invalidilitet.

“Ne želim da pričam o tome šta se desilo, samo želim da budem neko ko će biti uzor i ko će osnažiti mlade žene“, zaključila je.

Bravo!

Miss World Australia South Australian State Final 👑👏🏼 #beautywithapurpose

A post shared by Miss World Australia (@missworldaustralia) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare