Posle strašne tragedije njihova ljubav nije preživela: "Izgubili smo tek rođenog sina"

Nakon punih 17 godina, Majte Garsija odlučila je da otkrije šta je presudilo njenom braku sa pokojnim pevačem Prinsom.

Subota, 18.03.2017.

13:58

Izvor: Super žena

Posle strašne tragedije njihova ljubav nije preživela:
foto: getty

Podeli:

Bivša supruga slavnog pevača u knjizi “Moj život sa Prinsom“ otkrila je da je za njihov razvod kriva strašna porodična tragedija sa kojom su morali da se suoče.

Samo šest dana nakon što je na svet stigao njihov prvi sin Amir, beskrajnu sreću zamenila je tuga. Dečak je preminuo zbog retkog genetskog poremećaja.

“Mislim da Prins to nikada nije preboleo. Ne znam kako iko ovo može da preboli. Znam da ja nikad nisam“, otkrila je za magazin “Pipl“.

Kako kaže, kada je u 22. godini ostala trudna ona i pevač nisu mogli da dođu sebi od sreće. Trudnoća je prolazila bez ikakvih poteškoća sve dok jednog dana nije počela da krvari. Lekari su joj tada savetovali da uradi amniocintezu kako bi se utvrdilo da li postoje neke genetske anomalije, ali su je upozorili da u tom slučaju postoji rizik od pobačaja.

“’Ne, mi to nećemo učiniti’, rekao mi je suprug“, otkrila je dodajući da su umesto očajavanja počeli s molitvom. Prins je bio na kolenima.

“Molim te, blagoslovi ovo dete. Mi znamo da nikada nećeš dozvoliti da ono bude bolesno“, molio je pokojni pevač.

Nažalost, molitve nisu pomogle.

“Ne znam kako da opišem kako je moj suprug tada izgledao. Bila je to čista radost, a onda kada su bebu uzeli u ruke i podigli prema svetlu oduševljenje na njegovom licu pretvorilo se u čisti užas. Fajferov sindrom tipa 2 uzrokuje anomalije po celom telom. Može izazvati promene na glavi kod kojih se oči nalaze van duplji, a kosti na šakama i stopalima se mogu toliko sjediniti da izgledaju poput pravih životinjskih šapa. To sam saznala tek kasnije“, napisala je u knjizi.

Mališan je narednih dana bio na nekoliko operacija, ali posle šest dana je prestao da diše.

“On nas ne napušta, zar ne?“, upitala je lekara nadajući se da će se nešto promeniti. Ipak, tragedija je bila neizbežna, a par svoju ljubav nakon gubitka sina nije mogao da sačuva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare