Preživela je polivanje kiselinom: Ona je borac, a ne žrtva

Svet je šokirala priča manekenke Kejti Pajper kojoj je 2008. dečko sipao kiselinu u lice. Kejti je zbog ovog monstruoznog čina oslepela na jedno oko, dok je lice uspela donekle da koriguje plastičnim operacijama. Inače, Kejtin dečko Deni Linč je unajmio Stefana Silvestrija da sipa Kejti sumpornu kiselinu. Manekenka se godinu i po skrivala od očiju javnosti, a onda je odlučila da istupi zbog svih zlostavljanih žena koje su preživele teror. Danas joj skoro niko ne veruje "na prvu loptu" šta je sve preživela.

Utorak, 28.03.2017.

15:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

‪Well done Andreas brilliant time achieved in 10k race 2day read his story by clicking he link in my bio and please help him reach his target

Објава коју дели Katie Piper (@katiepiper_) дана

"Kad se pogledam u ogledalo, ožiljci me više ne uznemiravaju. Oni su podsetnik da sam jača osoba od one koja je htela da me povredi", rekla je Kejti

Nekadašnja misica Vinčestera i manekenka morala je da prekine karijeru koja je tek počela.

Kejti Pajper je pre devet godina pretrpela silovanje i opekotine kiselinom. Ona je ušla u vezu s Denijem Linčom i tu je iskusila strahote - on ju je silovao, tukao. Nije ga odmah prijavila, a on je otišao korak dalje.

Guess who changed their hair again.....

Објава коју дели Katie Piper (@katiepiper_) дана

Linč jeu j ubedio da dođe do internet-kafea. Ispred njenog stana sačekao ju je muškarac pod kapuljačom. Bacio joj je kiselinu u lice.

"Kada je kiselina pogodila moju tako glatku kožu i počela da mi curi niz lice, što me umalo oslepelo, skoro da je uspeo da u meni ubije staru Kejti. Skoro. Nakon svega bila sam užasnuta da vidim svoj odraz, nisam prepoznavala sopstveno lice. Bila sam sigurna da nikome više neću biti privlačna, niti intimna sa bilo kim", rekla je.

Mixing my @bodaskins jacket with @victoriabeckham dress and @manoloblahnikhq heels 💙

Објава коју дели Katie Piper (@katiepiper_) дана

Danas, ona je majka. Ima ćerkicu Bel i verena je. Uz to, radi kao voditeljka na televiziji u emisiji "Bodišokers" koja se bavi pričama o ljudima sa medicinskim problemima i velikim deformacijama na telu.

"Svi imamo ožiljke, neki su na koži, a neki na duši. Zapamtite - oni koji opstaju nose ožiljke. Sledeći put kada se pogledate u ogledalo podsetite sebe - ponosan sam što sam živ", poručila je ova hrabra žena.

Ne propustite:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare