Potresna ispovest italijanske misice: "Zauvek ću živeti u strahu, bol ne prestaje"

Dvadesetosmogodišnja Džesika Notaro, italijanska voditeljka i misica preživela je strašne povrede koje joj je naneo bivši dečko kada joj je bacio kiselinu u lice.

Utorak, 18.04.2017.

09:41

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ona je sada progovorila za “Dejli Mejl“ gde je prvi put ispričala da i dalje trpi jake bolove i da agoniji nema kraja.

“Sve i da budem bolje, ostaju ožiljci na duši do kraja života. Uvek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće jer ću se setiti ovoga što mi se dogodilo. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica i prepoznajem svoj odraz u ogledalu“, rekla je.

Mlada voditeljka je ispričala i kako je izgledao napad.

“Verovatno se krio na parkingu jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam da je prislonio plastičnu flašu na moje lice, a onda je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god, samo da sačuvam svoje oči jer su one ogledalo duše“, rekla je i dodala da je zahvalna Bogu što joj se vid nakon nekoliko dana povratio.

Horhe Edson Tavares, bivši dečko mlade Italijanke nalazi se u zatvoru gde čeka suđenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.