Život je nije mazio: Živela sa 1$ dnevno, a sada je jedna od najbogatijih pevačica

Pop diva je otvorila dušu, a njeno iskeno obraćanje je rastužilo fanove...

Četvrtak, 20.04.2017.

11:24

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Madonna (@madonna) on

Pop pevačica Madona, poznata je po tome što održava lepe i bliske odnose sa fanovima koje redovno na Instagramu čašćava smelim fotografijama, kao i pikantnim detaljima iz svog života.

Tako je ovog puta podelila jednu staru fotografiju, iz mladosti, pre nego što je izgradila veliku pevačku karijeru i obezbedila sebi titulu "kraljice popa" koju do sada niko nije uspeo da joj preotme.

Madona je tako otkrila da je sa nekoliko dolara otišla u Njujork, gde je radila sitne poslove kako bi preživela. Nakon konobarisanja, ona je postala plesačica na svetskoj turneji Patrika Hernandesa i, kako ističe, nikada nije želela da odustane od svojih snova..

A post shared by Madonna (@madonna) on

“Ovde sam istih godina kao moja ćerka sad. Život u napuštenoj sinagogi u Kvinsu. Švorc plesačica. Sa velikim snovima. Učim kako se svira gitara. Prihvatala sam bilo kakve poslove koje sam mogla da nađem. Živela sa jednim dolarom dnevno. Moleći se svakodnevno da me neko otkrije i veruje u mene. Dobra stara vremena”, napisala je ona ispod fotografije koju je objavila na popularnoj društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.