Profesorka i učenik: Neobični detalji o ženi predsedničkog kandidata Francuske

Sada, kada je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, Emanuel Makron koristi svoju ljubav kao najjači politički argument. Skoro da je na korak do toga da mu slogan bude "Ako sam zaveo 24 godine stariju ženu i majku troje dece u malom gradu u provinciji... uprkos ruganju i svemu, osvojiću i Francusku na isti način".

Ponedeljak, 24.04.2017.

13:09

Izvor: Super žena

Profesorka i učenik: Neobični detalji o ženi predsedničkog kandidata Francuske
Foto: Getty

Podeli:

Makron je uvek imao reputaciju briljantnog dečaka, čitao je francusku literaturu, pisao pesme i roman o španskim konkistadorima, prenosi BBC.

Bio je osoben i drugačiji, kao i njegov životni izbor.

Ovo su činjenice o ljubavi koju godinama gaji sa Brižit, nekada Tronje, a sada Makron.

*ALT

Razlika

Brižit je starija od Emanuela 24 godine. Ima troje dece. Napustila je muža i počela vezu sa svojim bivšim učenikom. Venčali su se 2007. godine.

Sličnost

Brižit Makron neverovatno podseća na Džejn Fondu.

Seksi baka

Brižit ima sedmoro unučića.

*ALT

Početak

Emanuel Makron upoznao je Brižit kada je imao 16 godina. U to vreme, ona je bila njegova profesorka francuskog jezika u privatnoj srednjoj školi "La Providens" u lepom francuskom gradu Amijens.

Bogata naslednica

Brižit je naslednica poznate fabrike čokolade.

Posebna uloga

Iako Francuskoj tek predstoji izbor predsednika u drugom krugu, Brižit će, prema rečima njenog dragog, imati posebno mesto u državi. On nije precizirao šta je time mislio.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.