Moćna poruka naše manekenke oduševila region: "Sve smo žene, pružimo ruku jedna drugoj"

Njenu fotografiju je lajkovalo više od 36.000 ljudi, a žene su istakle da je ovo važna priča koju svi treba da čujemo!

Utorak, 25.04.2017.

10:13

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Ines Klara (@inesklara) on

Ne sluteći da će njena objava izazvati velike reakcije, manekenka Ines Klara je putem društvenih mreža podelila fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi kako za ruku drži jednu baku.

Ispod objave, napisala je poruku koja je izazvala najviše reakcija, pre svega žena koju su je ocenile veoma dirljivom, moćnom i istinitom.

Komentari su počeli da pristižu sa svih strana, pa je tako Ines skupila više od 36.000 lajkova na Fejsbuku i Instagamu, a njena poruka se proširila i na region, te su reči podrške pristizale i iz Bosne, Hrvatske, Crne Gore…

Inače, lepa manekenka je započela priču sećanjem kako je na Nedelji mode pala u nesvest zbog rigorozne dijete. Završila je kod doktora, a u krvetu pored nje našla se jadna uplašena baka - i tu počinje prelepa priča, koju vam prenosimo u celosti.

A post shared by Ines Klara (@inesklara) on

"Volim da se setim ovog dana. Ja sam pala u nesvest na Fashion Week-u jer sam držala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila ceo dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmehom pokušavala sve da ubedi da se ne boji. Iako smo naizgled različite, mi smo iste. Uhvatila sam je za ruku da pokušam da joj prenesem deo moje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila.

Ma koliko godina, iskustva, uspeha, novca imale, sve smo iste. I umesto što se konstantno takmičimo, žene treba da budu podrška jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim srećnu ženu, bilo da je njena sreća gomila dece i muž ili tona cipela i torbi ili izlasci i putovanja ili tetovaže i motori. Ne zavidim, mogu nešto da naučim od nje. Ne osuđujem, svako ima pravo na izbor. Ne znam kada su žene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmeh zamenili jedno iskreno "Bravo"?

Bravo što si pokrenula mlada firmu, a ne "šta bre ova mala zna u njenim godinama." Bravo što sto si u četrdesetim pokrenula firmu, a ne "bolje da pazi na decu nego što je po ceo dan u kancelariji." Bravo što si podigla troje dece i kuvaš i pereš za petoro svaki dan, nego "ma ona je obična domaćica, to nije posao". Bravo što si priuštila sebi skupe čizme, sada si me motivisala da više radim, a ne "Bolje da traži muža nego što šopinguje čizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima."

Bile bismo mnogo jače kada bi bile prijatelji jedne drugima, jer smo sve mnogo sličnije nego što izgleda. Sve smo žene. Ne saplićimo već pružimo ruku jedna drugoj."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare