Surova borba još traje: Iskrena ispovest glumice o borbi sa rakom dirnula je svet

Ova zlokobna bolest promenila je njen život iz korena...

Subota, 29.04.2017.

14:31

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана

Pre pet godina, zvezda serije „Beverli Hils“, Šenon Doerti, obavestila je javnost o svojim zdravstvenim problemima, a njeni obožavatelji su od samog početka verno bili tu za nju.

Glumica je prolazila kroz pravi pakao, a razne terapije i prepisana ishrana, izgleda da su urodile plodom, te je ona na putu ka izlečenju.

Šenon je podelila lepe vesti na Instagramu, kada je objavila fotografiju ispod koje je napisala joj je kancer konačno u remisiji.

Poznata glumica na slici krije lice i to tako što je glavu naslonila na kolena, pa se čini kao da se otuđila i da plače, a to je prilično uznemirilo njene pratioce.

.

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана

Ispod fotografije ona je napisala da je presrećna zbog vesti koje su joj doktori upravo saopštili, ali i da je realistična da će narednih pet godina biti borba, jer rak može da se vrati svakog trenutka.

Kako kaže, sada želi da diše punim plućima, pa je u skladu da tim svima poručila da žive život punom snagom, i da i da se zahvaljuju bogu za svaki sekund koji imaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare