Ljubavni par putuje svetom, zarađuje milione i otkriva u čemu je tajna uspeha

Fotografije ovog para intrigiraju ceo svet, a Džek i Loren za njih dobijaju šestocifrene plate!

Utorak, 16.05.2017.

11:27

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели JACK MORRIS (@doyoutravel) дана

Do sada su mnogi čuli za Džek Morisa (26) i Loren Bulen (24), mladi par koji živi punim plućima, a svoje najbolje avanture sa putovanja dokumentuju na Instagramu.

Njihova zajednička putovanja traju oko godinu dana, a sve je krenulo od momenta kada su se upoznali na Fidžiju i dobili ideju zajedno obilaze svet.

Prvo je bilo bitno da pronađu i povežu se sa više turističkih kompanija i brendova koji bi ih sponzorili, i upravo to su oni i uradili.

Prema pisanju "Biznis Insajdera", Džek i Loren uvek pažljivo biraju fotografije koje objavljuju na Instagramu, jer samo od njih dobijaju šestocifrene plate.

Објава коју дели JACK MORRIS (@doyoutravel) дана

"Čim smo počeli da objavljujemo zajedničke fotografije firme su počele češće da nas kontaktiraju nego ranije, dok smo putovali inkognito. Pretpostavljam da su uvideli veću vrednost nas kao para jer je to tipičan target profil u turizmu", rekao je Moris za "Kosmopoliten".

Објава коју дели JACK MORRIS (@doyoutravel) дана

Moris je takođe objasnio i da im ne pada na pamet da rade "ako je post plaćen ispod 3.000 dolara", kao i da je najveći pojedinačni honorar koji je on dobio bio 9.000 dolara. Njegova devojka je najviše uspela da dobije najviše 7.500 dolara po postu.

Inače, njihovi profil postaju sve popularniji, a u ovom trenutku Džek i Loren zajedno imaju oko tri miliona pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.