Saznala je da joj je ostalo dve godine života i prvo što je uradila - napustila je muža

Engleskinja Anabel Nočiri je profesorka umetnosti koja je prošle godine saznala da je njena bolest uznapredovala i da je kancer kostiju dostigao četvrti stepen. Prvo što je uradila kada je saznala da joj je ostalo još dve godine života, okončala je brak dug 28 godina.

Četvrtak, 18.05.2017.

15:47

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Pre sedam godina pobedila je rak dojke, ali je dve godine kasnije osetila jake bolove u nozi. Lekari su konstatovali da se tumor vratio, u kuku.

"Napravila sam listu želja, prva stavka bila je da ostavim svog supruga. Imala sam dobar život, ali sam se osećala zarobljeno i želela sam da se oslobodim. Znajući da mi nije ostalo još mogo vremena, nisam mogla da ostatak života provedem radeći kao domaćica“, iskrena je Anabel.

Pre nego što je odlučila da ode, razgovarala je sa svojom decom. Rekla je da nije mogla da okonča brak bez njihovog blagoslova. Od nasleđenog novca kupila je stan, a onda saopštila i svom suprugu da odlazi.

"Mislio je da je to samo prolazna faza i da ću mu se vratiti, ali ja zaista nisam želela da ostatak dana provedem u kuhinji praveći večere, želela sam da se oslobodim. Nisam ga napustila da bih bila sa nekim drugim, ali od tada vodim jako srećan ljubavni život i on je našao nekoga drugog i takođe je srećan", nastavlja Anabel.

Razvod je bio samo jedna stavka na listi želja. Anabel se vratila crtanju, ide na salsu i putuje. Ona je dodala i da je saznanje o ponovnoj bolesti učinilo da ima više samopouzdanja.

"Da nisam dobila rak, nastavila bih da budem dosadna osoba. Zbog toga sam postala mnogo hrabrija, nestašna starija žena“.

Kada su joj lekari saopštili loše vesti bila je jako besna na Boga i prestala je da ide u crkvu, ali ju je kasnije bes prošao i prihvatila je situaciju u kojoj se našla i sada živi srećno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare