Nazivali su je pogrdnim imena, a danas zbog svoje lepote zarađuje milione

Kanadska manekenka Vini Harlou danas oduševljava sve svojim autentičnim izgledom, ali nekoliko godina ranije ona se suočavala sa žestokim odbacivanjem okoline.

Subota, 20.05.2017.

16:04

Izvor: Super žena

Nazivali su je pogrdnim imena, a danas zbog svoje lepote zarađuje milione
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesetdvogodišnja Vini Harlou danas spada u jedne od najangažovanijih manekenki, a svojom lepotom krasi veliki broj modnih magazina.

Upravo zbog svog posebnog izgleda, ali i harizme i stava, ona je osvojila veliki broj svetskih dizajnera koji je redovno angažuju za revije.

Iako je danas veoma zadovoljna i srećna, Vini je već više puta u medijima govorila o tinejdžerskim danima, kada je društvo odbacilo.

Razlog je vitiligo, poremećaj u pigmentaciji kože koji se manifestuje velikim belim mrljama na koži. Upravo zbog toga, vršnjaci su je često nazivali zebrom ili kravom, ali Vini je imala čvrstu želju da se bori za svoje snove, i postane model.

"Želim da dokažem da osoba može slediti svoje snove usprkos 'manama' i smetnjama", rekla je pre tri godine i dokazala da je i te kako znala kako da iskoristi svoje "mane".

Ona je istakla da je ključno da volite sebe, a da će vam ta ljubav doneti i dosta uspeha u raznim sferama života.

"Volim sebe. Zato su prilike počele da mi padaju u krilo. Zahvaljujem se Bogu sa svaku od njih. Pokušajte voleti sebe", bila je jasna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.