Bosanka Nadi se udala za 32 godine starijeg milijardera: Moje venčanje od milion dolara(FOTO)

Nadi Hasandedić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, udala se za multimilionera Nevila Kričtona iz Sidneja. Ono što mnogima upada u oči jeste razlika u godinama, jer Nevil je od Nadi stariji pune 32 godine.

Ponedeljak, 22.05.2017.

08:55

Izvor: www.avaz.ba

Default images

Podeli:

Venčanje je, prirodno, bilo propraćeno u medijima i ispostavilo se da je Nevil na to potrošio milion dolara. A vest o tome obišla je i medije sa naših prostora, pa je tako Nadi dala intervju za "Avaz" u kome je objasnila kako je do venčanja došlo.

Kako je otkrila, njen otac je dugi niz godina proveo u Australiji. Potom se vratio u Mosta,r gde je upoznao Nadinu majku. Venčali su se i otišli u Australiju. Ubrzo potom Nadin otac preminuo je od raka.

"Pokušavam da svake godine stignem da obiđem Mostar. Međutim, Nevil svake godine ide na Formulu 1 u Monako, pa on leto provodi tamo, a ja u Mostaru i na Jadranu. Sada imamo dogovor da pola odmora provedemo u Monaku, a pola u Bosni i Hercegovini", ističe Nadi.

A razlika u godinama koja svima smeta njoj ne predstavlja problem jer se, kako kaže, ona i Nevil savršeno dopunjuju.

"Nevilu se dopada to što sam realna, ali i to što imam staru dušu jer on je, iako je stariji, mladalačkijeg duha od mene. On voli brz život i zabavu, a ja sam sa obe noge na zemlji", ističe Nadi i objašnjava da se sa suprugom upoznala slučajno, preko prijatelja.

"Mislili smo da se između nas ništa neće desiti zbog razlike u godinama, ali eto, desilo se onda kada sam shvatila da su izgled i godine nebitni", objašnjava ona.

Nevil je, inače, do miliona došao putem uvoza automobila. Nedavno je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara u kojoj će se skućiti sa svojom suprugom.

Nadi je inače za venčanicu odabrala model "Ersa atelier" firme koju drže sestre iz Rumunije, i sa nje je skidala dijamante jer ih je, kaže, bilo previše.

Svadba je upriličena u zgradi Univerziteta u Sidneju, kojima je to bila naročito lepa vest, jer su supružnici zbog toga renovirali sve toalete i na to potrošili 20.000 dolara.

Inače, Nadi je svojevremeno radila za "Kristijan Dior" u Sidneju, ali sada se bavi isključivo humanitarnim radom.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.