Njoj se posrećilo: Ova žena dobija skuplje poklone od Elizabet Tejlor

Ksenija Caricina, žena ruskog biznismena Alekseja Šapovalova, pohvalila se neverovatnim prstenom koji je dobila za petu godišnjicu braka. Ova manekenka dobila je od supruga prsten sa dijamantom od 70 karata, a procenjuje se da košta blizu osam miliona funti. Njoj je za "dlaku" promakao dijamantski prsten Elizabet Tejlorod od 30 karata koji je 2011. prodat za blizu devet miliona dolara. Ali njen muž je smatrao da je to obična sitnica za njegovu dragu pa je izabrao nešto bolje.

Utorak, 23.05.2017.

11:30

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

70k

Објава коју дели Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) дана

"Moj suprug nije škrt i rado mi kupuje poklone. Sada je odlučio da prsten od 30 karata nije dovoljno dobar za mene", napisala je uz fotografiju manekenka koja najveći deo vremena provodi ili u Rusiji ili u Dubaiju.

Happy Birthday to me!!!🎉🎊🎁🎈🎈🎈

Објава коју дели Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) дана

Ona se pre ovog prstena hvalila drugim koji je imao srce u sredini, ali je mesto srca sada zauzeo ogroman dijamant.

Inače, kada govorimo o dijamantima, ne možemo a da se ne prisetimo Elizabet Tejlor, čiji je dijamantski prsten od 30 karata prodat 2011. godine za blizu devet miliona dolara.

My fav red❤🙏🏽 @dresscode.gallery

Објава коју дели Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.