Bila je sa 5.000 muškaraca: Sada uči žene kako da ulove bogatog muža

Surija vodi glamurozan život, a žene širom sveta joj se dive i slepo slušaju njene savete za dobru udaju!

Četvrtak, 22.06.2017.

11:01

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Azijatkinja Praija Surija je rođena u Laosu, a poslednjih nekoliko godina života putuje širom sveta i obilazi najeltinije svetske destinacije.

To joj omogućuju njeni udvarači, koji su spremni da izdvoje pozamašne sume novca kako bi joj udelili poklon i obradovali je, piše Dejli star.

Tako Surijin običan dan započinje avionskim letom prve klase, smeštanjem u luskuzni hotel, nakon čega sledi elegantna večera.

Zahvaljujući svom raskošnom životu, kome se dive mnoge žene, Surija je stekla veliki broj obožavateljki koje takođe žele da nađu bogatog muža.

S obzirom da smatra da ima određene veštine, koje druge žene nemaju, Surija je sebe prozvala stručnjakom, te počela da vodi kurs na kome podučava druge žene kako da se obogate na račun muškaraca.

Cena kursa iznosi 335 funti, a ova dama ističe da joj se do sada javio veliki broj zainteresovanih žena.

Fatalna Azijatkinja tako ističe da na osnovu svog velikog iskustva sa muškarcima, odmah može da prepozna škrtice.

"Mnogo muškaraca mi šalje poruke. Ja odmah znam koji su dobri, a koji su škrti. Na osnovu njihovih lica mogu da procenim koji razmišljaju o tome da li smo sponzoruše koje žele da uzmu njihov novac. Verujem da muškarce mogu da skeniram odmah pošto ih vidim i nakon što s njima malo popričam. Znam koji muškarci ne žele da plate miraz i koji žele besplatni seks", objasnila je.

Surija je dobro organizovala svoj posao, te dame koje pošalju poruku sa pitanjem, automatski dobijaju odgovor u kome piše konkretan savet.

Kako je navela, žene koje prođu njen kurs će sigurno postati bolje u krevetu, naučiće kako da dobiju novac za trošenje na putovanjima, imaće mesečnu platu, a ujedno ovladaće frazama na engleskom i arapskom za traženje novca.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.