Bankrot i emotivna kriza: Lili u suzama, a onda i sa istaknutim srednjim prstom (FOTO)

Dok njen muž Boris Beker prolazi kroz bankrot i tešku finansijsku situaciju, danska manekenka Lili emotivno se "raspada". Osim najava da će njihov brak završiti razvodom, ona je od uglađene dame uspela da se vrlo brzo sjuri u kategoriju "prostakuše"- tokom jučerašnjeg džoginga paparacima je pokazivama srednji prst.

Utorak, 27.06.2017.

14:01

Izvor: Super žena

Bankrot i emotivna kriza: Lili u suzama, a onda i sa istaknutim srednjim prstom (FOTO)
Foto: Getty

Podeli:

Finansijski stres i udarac koji poslednjih nedelja prati poznatu porodicu, sasvim očigledno se "prelio" i na ostale segmente njihovog života. Iako prijatelji poznatog para tvrde da su papiri razvod predati advokatima i da to nema veze sa finasijama, već da u njihovoj zajednici škrpi odavno- nekako sve se neobično vremenski poklopilo.

Tako je Lili, koja se preziva Beker od 2009. godine, nedavno gostovala u jednoj TV emisiji u kojoj se potpuno neočekivano rasplakala, govorila je o svom braku i odnosu sa proslavljenim teniserom, a suze su joj same navirale.

*ALT

Bila je ljuta i ogorčena iako joj je Beker neposredno pre tog događaja čestitao 41. rođendan rečima:

"Ljubavi moja, srećan rođendan. Prošli smo zajedno kroz sito i rešeto".

A dani su se samo nizali, tenzija je očigledno rasla, jer je Lili tokom jučerašnjeg džoginga sa prijateljicom imala ozbiljan ispad.

Dok su paparazi jurili za njom da je slikaju ona je pokazivala srednji prst. A to nije bilo nimalo simpatično i nimalo damski od jedne žene koja je važila za jednu od najotmenijih supruga tenisera.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.