Najteži dani prelepe voditeljke: U 39. godini se suočila s teškom dijagnozom

Marija Menounos poslednjih meseci bori se za svoje, ali i za zdravlje svoje majke. U intervjuu koji je dala otkrila je da su joj nedavno uklonili tumor na mozgu i to u isto vreme dok se njena majka bori sa istom bolešću.

Nedelja, 23.07.2017.

10:05

Izvor: Dnevnik.hr

Najteži dani prelepe voditeljke: U 39. godini se suočila s teškom dijagnozom
foto: Guliver

Podeli:

Prelepa voditeljka Marija Manounos poslednjih meseci bori se sa najtežim životnim problemima. Naime, pre nekoliko meseci lekari su joj saopštili da mora da ide na operaciju zbog tumora na mozgu. Da sve bude gore, nekoliko meseci ranije njena majka je saznala da pati od iste dijagnoze.

Tridesetdevetogodišnjakinja je o svojoj bolesti pričala hrabro i bez suza, ali se tek na pomen svoje majke rasplakala.

“Rekao je: ’Žao mi je što ovo moram da ti kažem jer znam koliko toga prolaziš sa svojom majkom, ali imaš tumor na mozgu. Moraš odmah na pregled kod neurohirurga. Počela sam skoro da se smejem. Mislila sam da je u pitanju vic, šala. Nije mi bilo jasno kako se to može dogoditi“, ispričala je i u nedavnom intervjuu.

U junu, tačno na svoj 39. rođendan otišla je na operaciju. Tumor je bio veličine loptice za golf i pritiskao je živce, zbog čega je imala bolove, vrtoglavice i nepovezano je pričala. Doktor je nakon sedam sati operacije uspeo da izvati tumor, a analiza je kasnije pokazala da nije bio maligni.

Ipak, pred njom je dug oporavak jer je operacija bila teška. Kod njene majke je pak, situacija teža.

“Nadam se da će biti od onih koji će dugo živeti sa njim. Jer sam zabrinuta za nju. Niko ne želi da izgubi svoju majku“, rekla je i briznula u plač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare