Svadba milijardera: Prsten od 9 miliona, lebdeća torta i mlada kao boginja

Svadba ruskog milijardera Alekseja Šapovalova i manekenke Ksenije Caricine definitivno se nalazi u vrhu najluksuznijih venčanja u 2017. godini.

Sreda, 16.08.2017.

15:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ruska manekenka Ksenija Caricina se udala za svog dugogodišnjeg dečka Alekseja Šapovalova, a multimilijarder se potrudio da se o njihovoj svadbi priča danima...

Nakon što je poklonio džinovski dijamantski prsten koji vredi 9 miliona, mladoženja je izabrao da se svadba održi u luksuznom hotelu Barvikja u Moskvi.

Osim samog enterijera koji je ukrašen cvetnim dekoracijama, poseban utisak na sve goste ostavila je torta koja je lebdela u vazduhu i venčanice koje je Ksenija menjala jednu za drugom.

A post shared by Marina (@_mrsworld_) on

Mladencima i njihovim gostima svirali su takmičarka sa Evrovizije, Polina Gagarina, i rok bend Leningrad.

A post shared by Marina (@_mrsworld_) on

Iako su se Aleksej i Ksenija već godinama predstavljali kao muž i žena i iz veze imaju dvoje dece, oni nikada nisu odradili taj čin.

"Bilo je neverovatno, hvala našim prijateljima što su s nama bili tog dana. Hvala i našim porodicama", glasila je Ksenijina poruka.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.