Pet najvažnijih afirmacija Lujze Hej

Lujza Hej je umrla, a zapravo se samo "premestila u drugi svet", kako su saopštili njeni bližnji. Ovo su njene najpoznatije i najjače afirmacije kojima je spasla i sebe od tuge i besa zbog izuzetno teškog života.

Četvrtak, 31.08.2017.

09:28

Izvor: Super žena

Pet najvažnijih afirmacija Lujze Hej
Foto: Getty

Podeli:

"Ja sam jedina sila u svom svetu i ja stvaram miran život ispunjen ljubavlju i srećom."

"Volim sebe ovakvu kakva sam."

"Ja sam biće od energije i u potpunosti uživam u životu."

"Život me voli i ja volim život."

"Moć je uvek u sadašnjem trenutku."

Život Lujze Hej bio je inspiracija mnogima.

Imala je teško detinjstvo, napustili su je roditelji, silovao ju je komšija, živela je na ivici gladi, a prekretnica u njenom životu bilo je izlečenje od raka koje je, tvrdila je, postigla afirmacijama, vizualizacijama, ishranom i psihoterapijom.

Samo zahvaljujući tome, govorila je, za samo šest meseci rešila se opake bolest - raka grlića materice od koga je obolela u 51. godini. Bila je uverena da je to zadesilo zbog toga što je godinama u sebi držala ljutnju i bes zbog svega što joj se u životu desilo.

"Rak je bolest uzrokovana dubinskim i dugotrajnim zameranjem koje nosite u sebi dok doslovno ne počne da vas izjeda. To je duboka tajna ili tuga koja izjeda ili mržnja koja dugo traje. Ključ izlečenja je u ljubavi prema sebi i prihvatanju sopstvene ličnosti", rekla je u svojoj knjizi "Kako izlečiti duh i telo".

Nakon što se okrenula pisanju knjiga usledio je i veliki uspeh. Njena dela preporučivala je i sama Opra Vinfri, a prevedena su na više od 30 svetskih jezika.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare