Glumica šokirala priznanjem: U tajnosti sam operisala tumor na mozgu

Zvezda serije "Uvod u anatomiju" Kejt Volš pre dve godine imala je operaciju mozga, kada su joj lekari odstranili tumor.

Utorak, 19.09.2017.

14:49

Izvor: B92

Glumica šokirala priznanjem: U tajnosti sam operisala tumor na mozgu
Foto: Getty

Podeli:

Iako je od tada prošlo dve godine, četrdesetdevetogodišnja glumica Kejt Volš sve do sada nije želela da priča o svojoj borbi sa ovom bolešću.

Ona je u hrabrom intervjuu koji je specijalno dala za magazin "Komspoliten" otkrila pojedine detalje, od same dijagnoze i operacije koja je usledila nakon toga.

"Radila sam mnogo i naporno, možda 80 sati nedeljno, pa nisam bila iznenađena. Tada sam shvatila da moram da promenim svoj stil života, da se vratim opuštajućim stvarima."

Kejt su najviše uplašili simptomi bolesti, kao što su mentalna magla i problem sa govorom, koji su joj nagovestili da nešto nije u redu sa njenim zdravljem.

"Osećala sam simptome slične gubitku govora. Izgubila bih tok misli, imala problem da završim rečenice, a to je bio alarm."

Foto: Getty

Na zakazanom pregledu, doktori su Kejt otkrili beningni tumor koji je dostigao veličinu limuna.

"Otišla sam na magnetnu rezonancu, a doktori su odmah saopštili da imam veliki tumor. Asistentkinja me je čekala u hodniku i ja sam je pozvala da uđe i hvata beleške, jer ja više nisam bila pri sebi. To je nešto što nikad nisam mogla ni da zamislim."

Tri dana nakon postavljene dijagnoze, glumica je imala operaciju, kada joj je odstranjeno tumorsko tkivo.

Ubrzo glumica je počela da se oporavlja, a kaže da su joj osim porodice i prijatelja veliku podršku dali doktori koji su pratili njeno zdravstveno stanje.

Pročitajte još

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare