Glumica kaže da nikada ne bi uspela da je bila mršavija

Serija "To smo mi" je posle samo nekoliko prikazanih epizoda izazvala veliko interesovanje među publikom, a glumica Krisi Mec se posebno izdvojila iz glumačke ekipe. Glumica koje je bila jedan od favorita za Zlatni globus u intervjuu za magazin "Pipl" govorila je o godinama borbe sa depresijom i o tome kako je naučila da prihvati i zavoli sebe.

Sreda, 20.09.2017.

11:01

Izvor: Super žena

Glumica kaže da nikada ne bi uspela da je bila mršavija
Foto: Getty

Podeli:

Krisi Mec je postala uzor mnogima koji se bore sa sličnim problemom. "Morate da koristite ono što imate. Da sam izgubila kilograme, nikada ne bih dobila ulogu u seriji. Lik koji tumačim se bori sa kilogramima, baš kao što i ja radim", rekla je.

Glumica je dodala da ljudi suviše raspravljaju o njenoj kilaži. Stalno čuje komentare i pitanja: "Kada će ona smršati? Koliko će smršati? Hoće li uopšte smršati?".....

*ALT

"Smešno je to što govore. Istina je da želim da smršam, ali na zdrav način. Isto tako je i istina da ulogu u seriji ne bih dobila da sam bila tanja", priznala je.

Ova tridesetšestogodišnja glumica kaže da svakodnevno radi na svom samopouzdanju. "Ponosna sam na to kakva sam osoba, ali želim i da imam zdravu težinu. Ne zbog drugih, već zbog sebe."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare