Zbog ovog izdanja učiteljica umalo dobila otkaz: Da li je ova garderoba neprikladna?

Ovih dana internetom kruži fotografija modnog izdanja mlade učiteljice, a mišljenja su podeljenja. Ukusno ili ne?

Sreda, 20.09.2017.

11:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U poslednje vreme sve češće čujemo kako su profesori ili učenici prekršili kodeks prikladnog odevanja, zbog čega su udaljeni sa predavanja.

Ovog puta, glavni akter sličnog dešavanja bila je mlada učiteljica koja se u jednoj američkoj školi pojavila odevena u sivu haljinu sa kratkim rukavima i kaišom koji je istakao njen struk.

Ona je na nogama imala dugačke kožne čizme, aksesoar koji je, sumnja se, najviše zasmetao školskom odboru koji ju je zamolio da ne dolazi takva na posao, zato što je neprikladno odevena.

Nakon što je priča završila u medijima, mnogi su počeli da brane učiteljicu, te su istakli da ne postoji ništa loše u njenoj odevnoj kombinaciji.

"Verovatno je reč o drugim nastavnicima koji su se žalili jer su ljubomorni. Ona izgleda odlično", glasio je jedan od komentara, dok su mnogi istakli da njene dugačke čizme ipak izgledaju provokativno.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.