Fudbaler se kaje: Poslednja šansa za pomirenje- izlazak u bioskop

Fudbaler Vejn Runi napravio je najveći brakorazvodno-preljubnički skandal u novijoj "žutoj sceni" Velike Britanije. Nakon što je uhvaćen kako vozi automobil u alkoholisanom stanju, dok je na mestu suvozača sedela izvesna Laura, Runijeva trudna supruga je pobesnela. Sada Runi pokušava da spase svoj brak.

Nedelja, 24.09.2017.

18:01

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Fudbaler pokušava da spasi brak, pa je suprugu prvi put nakon incidenta izveo u bioskop. Za to je imao poseban razlog.

Naime, fudbaler se odlučio za ovakvu vrstu izlaska jer želi da evocira sećanje na njihov prvi izlazak. Runi je suprugu Kolin, zapravo, prvi put izveo u bioskop i to na film "Ostin Pauers".

Par je, inače, veliki obožavatelj filmova, ali u poslednje vreme nisu imali vremena da posećuju bioskope, zbog obaveza oko dece. To je Runi otkrio u dokumentarcu "Runi: Čovek iza golova".

"Mislim da je tako nešto veoma potrebno", rekla je fudbalerova supruga, koja i dalje ne vraća burmu na ruku.

Ona je prsten vernosti skinula, kada ju je njen suprug poslednji put prevario sa poznatom britanskom "sponzorušom" Laurom.

"Kolin je i dalje veoma ljuta na Vejna, tako da je uglavnom zatvorena u kući i drži se podalje od javnosti", rekao je izvor blizak paru.

Ipak, Vejn se nada da se malo po malo pridobiti suprugu nazad.

Pored toga što se bori za Kolinino poverenje, Runi ima još jedan problem, a to je suđenje - s obzirom na to da je pijan seo za volan. Zbog prekršaja, fudbaler je dobio dve godine zabrane vožnje i 100 sati društveno-korisnog rada.

A massive congrats to @coleen_rooney who just announced baby #4 is on the way 👶

Објава коју дели Heart London (@heartlondon) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare