Ovu lepoticu prati 4 miliona ljudi: Slavna zbog samo jedne sitnice

Negin Mirsalehi je jedna od ubedljivo najuspešnijih modnih blogerki današnjice. Njen zaštitni znak, veličanstvena smeđa kosa i ombre lokne koje su nedavno proglašene za najlepše na Instagramu, i istančan osećaj za stil učinili su je apsolutnom zvezdom koju danas prati više od četiri miliona ljudi.

Ponedeljak, 16.10.2017.

09:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Wearing @aboutyou_nl and happy to reveal the launch of their Online Fashion Shop #CrazyAboutYou

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Persijska lepotica koja je odrastala u Holandiji, pre nego što je pokrenula sopstveni blog, dobila je master diplomu u marketingu uverena kako je to njena budućnost.

Iz hobija je 2012. godine otvorila profil na Instagramu na koji je kačila svoje stajlinge, putopise i savete, a ubrzo i blog koji je za kratko vreme postigao neverovatan uspeh.

🥐

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

U poslednjih pet godina sarađivala je sa najpoznatijim brendovima, svoj blog pretvorila u poslovno carstvo, kreirala liniju proizvoda za kosu, pokrenula danas vrlo uspešan Jutjub kanal, a sad ide korak dalje.

Prateći trend društvenih mreža zajedno sa svojim timom, Negin je uoči Nedelja mode odlučila da pokrene rijaliti šou, ali u malo izmenjenom formatu. Naime, radiće se o instant šou koji će na njenom kanalu osvanuti samo 24 sata nakon snimanja i tako mesec dana bez prekida.

One of those pinch me moments. Wearing @Dior at my home away from home. @plaza_athenee #DCMoments #mariagraziachiuri #pfw

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.