Potrošio milion da bi izgledao kao Barbika

Džejson Tores (30), transseksualac iz Nju Džersija, proveo je 12 godina menjajući svoj izgled plastičnim operacijama i potrošio je milion dolara da bi postao Nikol Sanders i postigao pravi izgled Barbike. Na društvenim mrežama potpisuje se kao Niki Egzotika.

Utorak, 17.10.2017.

11:49

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Nikol od svoje 18. godine menja svoj izgled.

Pet puta je operisala grudi, imala je četiri operacije nosa, operaciju podizanja kapaka, ugradila je implantate u bokove, obraze, bradu, vilicu i usta. Išla je i na promenu pola, a jedino je izbegla liposukciju.

"Dok sam odrastala uvek sam se igrala sa Barbikom i naprosto sam obožavala njen izgled. Takođe sam se divila seksi ženama, poput Pamele Anderson i Karmen Elektre i u dubini duše sam znala da želim da budem kao one", rekla je Nikol.

"Želela sam glamurozan i lep izgled kao Barbika. Operacije su me mnogo koštale, ali sam srećom imala bogate momke koji su mi pomagali. Više neću da se operišem, konačno sam zadovoljna izgledom", kaže.

Međutim, put do današnjeg izgleda nije bio lak za Nikol, odnosno Džejsona, koji je kao mali trpeo zadirkivanja i maltretiranja vršnjaka. Potisnuto stanje stresa je kulminiralo kada je sa 16 godina progutao 100 tableta paracetamola i pokušao da se ubije.

Sa 17 godina roditelji su ga izbacili iz kuće, a posle godinu dana življenja kod prijatelja preselio se na Menhetn. Počeo je da pleše u klubovima za homoseksualce i tu se rodila ideja o transformaciji.

Chillin with my boys @dimitrinycra @marbysnegretti in Mykonos🇬🇷 @xlsiorfestival pool party 🎉💖

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on

"Otpustili su me jer sam se pojavila sa dugim plavim umecima u kosi. Oni su želeli lepe dečake, a ja sam se pretvarala u lepu devojku. Zbog toga sam počela da radim u noćnim klubovima i tamo sam upoznala jednog od najpoznatijih lovaca na igračice. Tada je moja karijera krenula uzlaznom putanjom", priča Nikol, koja je tada i osmislila ime Niki Egzotika.

"Konačno imam osećaj da mogu da prihvatim sebe onakvu kakva jesam. Nisam muškarac, nisam homoseksualac, ja sam transseksualac", naglašava Nikol.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.