Najmlađa žrtva: Glumica priznala da je sa 9 godina bila seksualno napastvovana

Ružna Beti, a lepa Amerika Ferera, objavila je potresnu ispovest na svom Instagram profilu. Njena poruka je jasna- dosta je bilo ćutanja.

Sreda, 18.10.2017.

12:40

Izvor: B92

Najmlađa žrtva: Glumica priznala da je sa 9 godina bila seksualno napastvovana
Foto: Getty

Podeli:

Svakodnevno se nižu svedočanstva o zlostavljanju producenta Harvija Vajnštajna.

Spisak žrtava premašuje 30 žena, a glumica Amerika Ferera dodala je svoju ispovest sa haštagom #JaTakođe.

U pitanju je akcija koju je pokrenula Alisa Milano, i koja ima za cilj upravo, kao što je rekla Amerika, da prekine ćutanje.

#metoo

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

"Ja, takođe. Prvi put, a da se sećam, kada sam bila seksualno napastvovana imala sam devet godina. Nikome nisam rekla i živela sam postiđena i sve vreme sam osećala krivicu. Ja, devetogodišnje dete, nekako sam bila odgovorna za postupke odraslog čoveka. Morala sam da ga viđam svakodnevno godinama nakon toga. On mi se osmehivao i mahao mi je, a ja bih samo požurila da prođem pored njega, dok mi se krv ledila. Hrabro sam nosila teret onoga što smo znali samo on i ja - da očekuje da držim jezik za zubima i uzvratim mu osmeh. Dame, hajde da prekinemo ćutanje, da naredne generacije devojčica ne moraju da žive sa ovim sra**em", završila je pismo Amerika.

Foto: Getty

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.