Glumica šokirala: Bila sam gola, a on je rekao da sam savršena za jednu stvar

Nakon skandala o Harviju Vajnštajnu koji je nedavno šokirao Holivud, a potom i ceo svet, stiže još jedno priznanje o teškoj prošlosti, i to od slavne glumice Dženifer Lorens. Ona je na početku karijere takođe bila žrtva seksualnog zlostavnjanja.

Nedelja, 22.10.2017.

21:24

Izvor: Super žena

Glumica šokirala: Bila sam gola, a on je rekao da sam savršena za jednu stvar
Foto: Getty

Podeli:

"Kad sam bila mnogo mlađa i tek sam počinjala u Holivudu, producenti su mi rekli da za dve nedelje moram da skinem sedam kilograma. Jedna devojka pre mene je dobila otkaz jer nije uspela da smrša dovoljno brzo. Producentkinja me tada naterala da stojim gola s pet drugih žena koje su bile mnogo, mnogo mršavije od mene. Stajale smo potpuno gole, imale smo samo nalepnicu na intimnim delovima. Posle je rekla da bi ta gola fotografija trebalo da mi bude inspiracija za dijetu", ispričala je Dženifer.

Oskarovka je podelila sa javnošću i svoje neprijatno iskustvo sa jednim od muških producenata filma, o kojem ranije nije pričala iz razloga što kao tada još anonimna glumica nije imala nikakvu moć.

*ALT

"Rekao mi je da ne zna zašto svi govore da sam debela, kad sam njemu savršena da sa mnom ima seks. Pitao me da li bih glumila u porniću, a bilo je i stvari koje mi je neprijatno sada da ponavljam u ovoj svečanoj haljini", istakla je Lorensova.

Glumica je objasnila da je dozvolila da je tako tretiraju misleći da mora da trpi ako želi glumačku karijeru.

"Bila sam mlada. Nisam želela da se piše o tim mojim lošim iskustvima, samo sam želela karijeru", zaključila je.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.