Melanija, dvojka si: Nova prva dama pleni svojim kreacijama

Andrej Babiš ili kako ga mediji neretko nazivaju "češki Tramp" novi je prvi čovek Češke. Osim po novcu, mediji za porede sa Trampom zbog- atraktivne i mlađe supruge. "Njegova Melanija" zove se Monika.

Ponedeljak, 23.10.2017.

10:33

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

New job😜👼🤷‍♀️ #farmacapihnizdo #aupair #Lilly💕 #sundaysbest

A post shared by Mona (@monikababisova) on

Monika Babišova ima 42 godine i bavi se dizajnom enterijera. Ima dvoje dece. Sa Andrejem je zajedno 23 godine, a tek 29. juna, par je izgovorio sudbonosno "da".

Glamurozno venčanje upriličeno je za 200 gostiju.

"Deca su želela da se venčamo. Nakon 23 godine, mislim da je to sasvim normalno. Ili da se rastanemo. Ili brak ili raskid, a za to nemamo razloga", rekla je i dodala da medeni mesec nisu planirali jer Andrej nema vremena.

Monika kaže i daje navikla da je gledaju kao "sponzorušu", jer je on stariji dvadeset godina od nje.

Prevazišla je te poglede, osude i uživa u njihovoj zajednici. Kaže da ne troši novac nemilice i često "kombinuje skupe komade sa jeftinim".

Ona obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Mediji, pak, pišu da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vredim po nekoliko desetina hiljada evra, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.

Amalfi💖🌸

A post shared by Mona (@monikababisova) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.