Porodica i prijatelji u šoku: Misica poginula u stravičnoj saobraćnoj nesreći

Dvadesetšestogodišnja misica Stefani Rivera Kamarena poginula je u automobilskoj nesreći u San Dijegu.

Petak, 10.11.2017.

14:20

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Manekenka se nalazila na mestu suvozača, dok je vozilom marke lamborgini upravljao milioner, 33-godišnji Majkl Ljamas, piše "Dejli mejl".

Automobil je svom silom udario u palmu i izgoreo, a Stefani je nakon sudara izletela iz kola, te preminula u bolnici od povreda koje su bile fatalne po njen život.

Mladi milioner, koji je svoje carstvo izgradio bavljenjem medicinskom marihuanom, takođe je nakon kobnog udara izgubio život.

Prema prvim informacija dobijenim iz policije, Majkl je vozio više od 160 kilometara na sat kad je izgubio kontrolu nad sportskim automobilom i zabio se u palmu.

Za sada nije poznato da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili droge.

Manekenka, koja je pobedila na takmičenju Miss Earth Baja California 2015. godine, poreklom je iz Meksika i već nekoliko godina je bila prisutna na modnoj sceni.

Na stranicama izbora lepote odaju joj počast, a njena porodica i prijatelji su skrhani bolom, te odbijaju kontakt sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.