Uložila milione da bi postala Barbi: Ovo je konačan rezultat

Anela je još jedna ženae koja je svoj izgled upropastila brojnim zahvatima. Kako kaže, po svaku cenu je želela da postane Barbika.

Četvrtak, 16.11.2017.

10:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetpetogodišnja Anela An iz Poljske predstavlja sebe kao arhitektu i živu Barbiku.

Ona je uradila veliki broj estetskih operacija kako bi što više ličila na poznatu lutku, te danas njen izgled izaziva veliku pažnju.

Prvo je uradila korekciju nosa, nakon čega nije mogla da se zaustavi... Hirurzi su imali pune ruke posla, a Anela je izdvojila čak 40.000 dolara kako bi postigla željeni izgled.

"Svako ima neki kompleks, a ako imamo priliku da to sredimo, zašto ne bismo?", kazala je Anela jednom prilikom, a potom dodala:

"Tako je i mene mučio nos, pa sam ga sredila. Onda sam se setila da bih mogla i grudi, rekla sebi "zašto da ne?"

Priznaje da više ne zna koliko zahvata je imala. Ipak, pored grudi, usana, botoksa, povećanja zadnjice, ona insistira na tome da joj je struk prirodan.

Zahvaljujući svom novom izgledu, ova 25-godišnjakinja je stekla armiju pratilaca na društvenim mrežama. U Poljskoj je zvezda medija, te je ubrzo ceo svet saznao za nju.

U mnogim intervjuima je govorila da ne sanja o tome da postane Blejboj zvečica, već da se posveti poslu arhitekte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.