Elvisova bivša: Žena je čista plastika, ali joj niko ne zamera

Prisila Prisli dospela je nedavno u žižu stranih medija zbog činjenice da sa 72 godine izgleda mladoliko. Dobro, više deluje mumificirano, a niko joj to i ne zamera. Ona otvoreno priznaje šta je sve sa sobom radila.

Četvrtak, 23.11.2017.

11:04

Izvor: Super žena

Elvisova bivša: Žena je čista plastika, ali joj niko ne zamera
Foto: Getty

Podeli:

Lepotica, kojoj su u mladosti zavideli i koja je sa 14 godina uspela da zavede Elvisa Prislija, danas ostavlja drugačiji utisak.

Jeste da deluje mladoliko, tačnije zategnuto, ima sjajno telo i modni stil koji se ne uklapa u njene godine, ali Prisila deluje i pomalo zastrašujuće.

Kada je nedavno gostovala u jednoj gledanoj američkoj emisiji "Lorainne", tu je krenula lavina: Kako je moguće da tako izgleda? Bilo je onih koji su joj čestitali "da se dobro drži", koji su joj se divili, naravno i oni koji su je osporavali uz opaske da izgleda kao gušter.

*ALT

Zanimljivo, Prisila se nije oglašavala ovog puta, ali je odavno priznala da je bila žrtva doktora Serana iz Argentine koji je svojim pacijentkinjama narušavao zdravlje tako što im je umesto botoksa ubrizgavao smesu sličnu onoj koja se u Argentini koristi za podmazivanje automobilskih delova.

Ovaj doktor šarlatan je brzo došao do jednog od najtraženijih estetskih hirurga specijalizovanih za botoks, ali nakon što je završio iza rešetaka, nije jasno na osnovu čega je zadobio poverenje kolega i pacijenata.

Inače, Prisila se tokom mladosti bavila se modelingom i glumom, a igrala je u nekada popularnoj seriji "Dalas", kao i u filmu "Goli pištolj". Starenje očigledno teško podnosi, jer ne odustaje od peglanja svojih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare