Pamtite je kao bujnu, problematičnu lepoticu, sada je okrenula list

Pamtimo je kao manekenku koja je bujnim oblinama zavela ceo svet. Džodi Marš je manekenka koja je već sa 23 godine uspela da ostvari svetsku slavu. Bujne obline su joj osigurale naslovne strane svih časopisa, a važila je za jednu od najlepših žena. Danas ima 39 godina, izgleda sasvim drugačije i, kako sama kaže, nikad bolje.

Nedelja, 10.12.2017.

11:30

Izvor: B92

Pamtite je kao bujnu, problematičnu lepoticu, sada je okrenula list
Foto: Getty

Podeli:

Džodina transformacija počela je 2012. godine kada je izgubila veliki broj kilograma. Za svega osam nedelja se bukvalno prepolovila, strogom dijetom i strogim izbegavanjem alkohola.

A onda se zaljubila u fitnes, ali i u svog ličnog trenera za koga se udala 2015. godine.

Foto: Getty

Danas ova nekad bujna lepotica izgleda drugačije, mišićavo telo pokazuje, ali obline su se smanjile. Kaže da se oseća boljee nego ikad pre.

"Dižite tegove, idite u duge šetnje, bavite se baštovanstvom - radite bilo šta zbog čega ćete se malo zadihati i oznojiti. Spavaćete bolje i izgledaćete bolje. Pazite svoje telo, to je jedina stvar koju imate na svetu ", poručuje Džodi.

Slika od pre nekoliko godina, Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare