Bila je prva starleta, zaludela je svet, a u kući je trpela nasilje

Samanta Foks je osamdesetih bila najpoželjnija pevačica, svojevrsna starleta. Sa 16 godina je počela karijeru i bilo je jasno da će postati zvezda. Sada, sa 51 godinom, objavila je autobiografiju koja je šokirala britansku i svetsku javnost.

Utorak, 12.12.2017.

10:46

Izvor: B92

Bila je prva starleta, zaludela je svet, a u kući je trpela nasilje
Foto: Getty

Podeli:

Samantu su Britanci 2006. godine proglasili za "najbolju devojku sa duplerice". Ona se slikala za "Plejboj" 1996. godine, a ne krije da bi opet vrlo rado uradila istu stvar.

Ali, dok je Samanta nizala poslovne uspehe i hitove, u njenoj porodici odigravala se istinska drama.

Ovako je opisala jedan događaj:

"Mesecima sam molila oca da mi ugradi radio u kola. Bio je stalno pijan i nije mogao. Zamolila sam mog telohranitelja Dejva, a to ga je izbacilo iz takta. Poludeo je. Ludački me udarao, preklinjala sam ga da prestane, pokrila sam lice, ali on nije znao za dosta. Mislila sam da će me ubiti. Kad je čula kako vrištim, moja sestra Vanesa skočila je na njega, a ja sam se izvukla. Otpuzala sam do ulice, a on me još gađao flašom. Da stvar bude još gora, komšija koji me je video u lokvi krvi savetovao mi je da ne zovem policiju jer ću tim postupkom ocu uništiti život."

Foto: Getty

Samanta je u tom trenutku završila u bolnici, imala je ozbiljne povrede, dva slomljena rebra.

Kad je otpuštena iz bolnice, otišla je kući, pokupila stvari i više nikada se nije vratila.

"Tad sam ga prvi put videla kako plače. Molio je za oproštaj, ali nisam mogla", prisetila se pevačica u razgovoru za "Miror".

Otac je tokom karijere, do tog trenutka, potkradao, nije plaćao porez, a njen novac je trošio na alkohol i drogu.

Džon Patrik Foks je preminuo 2000. godine, a Samanta tvrdi da mu je pre smrti sve oprostila.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare