Godišnji horoskop za 2016. godinu - Ovan

Pročitajte šta čeka Ovna u 2016. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 01.01.2016.

00:00

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2016. godinu - Ovan
foto: Thinkstock

Podeli:

Ljubav

Nemojte zaboraviti da slika ulaska u novu godinu itekako da svoj pečat svim nastupajućim dešavanjima. Ako pogledamo da se vaš vladar nalazi u polju ozbiljnih emotivnih odnosa, braka i to u napetom odnosu sa Merkurom, možemo tvrditi da neće sve ići lako i glatko, naročito u komunikaciji sa partnerom. Istina je da će se neke veze jako uozbiljiti i biti spremne da pređu na viši nivo ulaskom Jupitera u znak Vage, znak odnosa, i to od septembra, ali taj isti period zbog napetog aspekta Jupitera i Urana doneće pucanje odnosa, naročito onih bračnih. Saturn će iz znaka Strelca svojim pozitivnim uticajem „milovati“ vaš znak, no pošto je ovo planeta sudbine, vremena, sporosti, karme, on u isto vreme naglašava da svojim relacijama moramo pristupiti pažljivo i odgovorno i ceniti osobu koja je pored nas. Sve do maja meseca Ovnove će prvenstveno voditi strast i biće u potrazi za intenzivnošću, pa je itekako moguće da se pretvorite u pravog avanturistu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Vreme za ispravljanje grešaka koje ste počinili u svom emotivnom životu traje do septembra, a to je istovremeno i period kada će neke priče koje bi mogle biti jake početi da se formiraju. Potreba da se ustalite u nekom odnosu biće od tog perioda izražena i Ovnovima zaista idu dobre prilike da uđu u ozbiljnu vezu. Pored toga što zauzeti mogu praviti „kikseve“ i šarati sa strane, postoji realna opasnost da vam se i članovi porodice mešaju u vezu sa partnerom što bi moglo voditi samo ka eskalaciji ionako zategnutih odnosa. Poslednje tromesečje je napeto u bračnim zajednicama. Cela godina je promenljiva, sa naglaskom na strastima, dobrim i lošim.

Posao

Najveći fokus u poslovnom segmentu biće na ostvarivanju I proširivanju poslovnih saradnji. Ne očekujte pred sobom lagan put jer će komunikacija sa saradnicima često biti loša I napeta. Shvatićete da sa kolegama nemate razumevanje koje vam je potrebno da bi imali normalnu I lagodnu poslovnu svakodnevicu. Ovnovi će tokom ove godine pokušavati da prodru na druga tržišta, vide se velike aktivnosti okrenute ka inostranstvu I drugim prostorima, ali moram napomenuti da će sve ovo biti sa promenljivim uspehom. Period do polovine aprila je sa velikim šansama za zaradu I napredovanje, koristite priliku da promenite neke stvari jer vaš vladar Mars kreće tada retrogradnim hodom I sve do polovine avgusta moraćete da ispravljate greške I rešavate zaostatke iz prethodnog perioda. Saturn će vas svojim uticajem podržavati tokom cele godine, a odgovaraće vam I odvajanje Urana iz kvadrata sa Plutonom, što će vam dati veću inicijativu I lakšu borbu sa pritiskom nadređenih. Budite ažurni u svojim finansijskim obavezama jer se vide povremeni problemi sa sudovima I prinudne naplate.

Zdravlje

Vaš vladar će imati dosta dobre pozicije u prvom delu godine što će Ovnovima doneti vitalnost I mnogo lakše prevazilaženje bilo kakve zdravstvene problematike. U vreme njegove retrogradnosti, od maja do septembra, možete lakše padati u depresivna stanja, osećati nervozu I razdražljivost. Poslednja tri meseca 2016-e mogu vam nabaciti neko kilo viška I tada je potrebno više se kretati I voditi računa o ishrani, uzimati potrebne vitamine I minerale I izbegavati ono što “truje” vaš organizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare