Godišnji horoskop za 2016. godinu - Jarac

Pročitajte šta čeka Jarčeve u 2016. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 01.01.2016.

00:00

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2016. godinu - Jarac
foto: Thinkstock

Podeli:

Ljubav

Ah…ja bih volela da mogu da vam obećam lake emotivne prilike, obzirom da vas već duže vreme u ovom segmentu prate zastoji, ali bojim se dragi moji da nema ništa od toga. Krenimo od bračnih odnosa, gde postoji neusaglašenost I loša komunikacija što će samo dodatno biti potencirano. Vi imate neke svoje prioritete, bračni partner svoje, I jako retko uspevate da ostvarite zajedništvo I povezanost, čak I po osnovnim životnim, porodičnim pitanjima. Ne treba da vas iznenadi što ćete I vi I druga strana imati povremeno izlete u flertovanje ili čak tajne odnose, što naravno – ni malo neće popraviti situaciju. Najteže će vam biti da prevaziđete sam početak 2016-e, a situacija će se drastičnije pogoršati I u poslednja dva meseca godine. Mnogo mira I strpljenja ako imate nameru da prevaziđete ovo I opstanete kao par. Što se emotivnih odnosa tiče, vas dvoje ćete možda I uspeti da prevaziđete probleme, a čini mi se da bi vam u tome najviše pomogla povremena zajednička putovanja I odmori, gde će one iskre ljubavi koje ste tako duboko potisnuli ipak imati snagu da izbiju I reanimiraju vašu vezu. Slobodni će imati tendenciju da se upliću u fatalne, strasne, ali izuzetno komplikovane odnose, nešto što može biti polutajno, nedefinisano, moguće I sa osobom sa kojom postoji veća razlika u godinama. Ili ćete pak biti ludo zaljubljeni u osobu koja ne živi u vašoj blizini ili sa kojom se jako retko viđate. Sve u svemu, čupajte periode sreće kada naiđu I nadajte se da ćete ovu godinu preturiti što pre preko glave.

Posao

U poslovnom segmentu jako čudna situacija….očigledno je da vas novac “hoće” I da ćete moći da kažete da ste zadovoljni svojim finansijama, što se ne bi moglo reći za sve ostalo. Moguće je da je vaša želja za isticanjem sebe I za nekom konkretnijom promenom na bolje toliko jaka, da ne uspevate da se zadovoljite onim za šta smatrate da su “mrvice”. Željene pozicije vam izmiču iz ruku, najjači projekti se daju drugim osobama, a vi I pored dobrih ideja I motivisanosti nekako kaskate za ostalima. Ovako će u manjoj ili većoj meri biti sve do tog čuvenog septembra I ulaska Jupitera u vaše polje karijere. Obzirom da će tada biti u skladnom aspektu sa vladarom vašeg znaka I podržavati ga, od tog perioda računajte da se stvari menjaju u vašu korist. Jake osobe staju iza vas, autoriteti vas guraju u prvi plan I Jarčevi će konačno doći do onih ciljeva za koje se bore minimum godinu dana unazad. Samo upozorenje za poslednji mesec u godini – samo oprezno u dogovorima, samo da je sve legalno I po zakonu. Do tog perioda, ako imate bilo kakva dugovanja, regulišite. Mogući pravni postupci I sukobi sa zakonom.

Zdravlje

U prvom delu godine ste zdravstveno prilično loši. Imunitet je ne u padu, već u potpunoj dubiozi, pa će se sve očas posla “kačiti” na vas. Mogući su I problemi sa zglobovima, sa kičmom, naročito sa lumbalnim delom, karlicom. Neobraćanje pažnje na ishranu, pa ćete jako varirati što se kilograma tiče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare