Godišnji horoskop za 2016. godinu - Ribe

Pročitajte šta čeka Ribe u 2016. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 01.01.2016.

00:00

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2016. godinu - Ribe
foto: Thinkstock

Podeli:

Ljubav

Imaćete osećaj da vam ona prava ljubavna sreća, pravo zadovoljstvo, nekako uvek izmakne za dlaku. Koliko god vam to izgledalo čudno I koliko god sumnjali u ono što vam kažem, budite sigurni – ponašanje partnera u velikoj meri zavisi od toga kako se vi ponašate I kako se postavite prema svojim emotivnim relacijama. Čini mi se da ćete očekivati previše I da ćete vrlo jasno pokazivati svoje nezadovoljstvo, da ćete često padati u neraspoloženje I duriti se kao dete zbog toga što vam druga strana ne ispunjava želje. Znam da vam je teško da budete racionalni, praktičniji, ali emotivni život I bliskost sa voljenom osobom ne sastoji se samo od ružičastih nijansi, već I od problema I sitnica I svakodnevice koja vama ponekad tako teško pada. I brakovi I duže emotivne veze će imati povremeno svoje padove jer ćete se vi povlačiti u tišinu a druga strana neće biti sigurna šta da uradi I kako da se postavi prema vama. Povremeno ćete sumnjati da niste dovoljno voljeni, povremeno ćete misliti da se partner okrenuo ka nekom drugom, a sigurno je da ćete I vi imati svoja bekstva u flertovanja I malo tajne komunikacije da biste se oraspoložili I podigli. Promene na bolje će nastupiti u poslednjim mesecima godine I držim vam palčeve da vaši odnosi izdrže provere koje ova godina donosi. Oni koji su slobodni mogu imati velike emotivne zanose I fatalna zaljubljivanja, čiji ishod baš I neće biti najsretniji. Oktobar mesec će vam doneti ipak “nadoknadu” za sve promašaje I osobu koju je vredelo čekati.

Posao

U poslovnom segmentu su dosta bolje okolnosti nego u ljubavnom životu. Najvažnija će vam biti finansijska sigurnost I jaki prilivi, a toga će itekako biti. Neka vas makar pare hoće…Doduše, u prvim mesecima ove godine ćete I kroz neka neisplativa ulaganja uspeti da ostanete bez dela novca, ali ćete to brzo uspeti da nadoknadite. Poslovne saradnje su prikazane kao stabilne, a obradovaće vas I što će vam se neki stari klijenti I poslovni partneri ponovo obratiti I napraviti dogovor sa vama. I privatnici, ali I oni koji rade za drugog moći će da se pohvale napredovanjem, koje će doduše ići postepeno, ali vi ste na prava priznanja naučili da čekate. Baš ta priznanja I unapređenja idu od jeseni I period do kraja godine može vam doneti više nego bilo šta čemu ste se nadali. Kroz neke dogovore I malo rizika dodatno ćete popuniti svoj novčanik I kućni budžet. Saradnje sa strancima I drugim prostorima aktuelne tokom cele 2016-e. Kolegijalni odnosi će biti dobri I na ljude sa kojima radite možete da se oslonite.

Zdravlje

Koliko god se trudili da vodite računa o sebi, u prvom delu godine imate jedan kompleksniji zdravstveni pad. Ne samo da će imunitet biti slab, pa ćete lako podlegati svim sezonskim bolestima I virusima, već ćete imati problema I sa kičmom, nogama, venama. U drugom delu godine bolja situacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare