Godišnji horoskop za 2017. godinu - Ovan

Pročitajte šta čeka Ovna u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 30.12.2016.

15:05

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Ovan

Podeli:

Ljubav

Sa Jupiterom u polju partnerskih odnosa I braka, koji će gostovati u znaku Vage sve do oktobra 2017. godine, prvo mi na pamet pada pomisao – blago li se Ovnovima, ala će uživati u ljubavi! Ipak, ne treba zaboraviti da je Uran I dalje u vašem znaku I da će tokom celog ovog perioda u manjoj ili većoj meri biti prisutna opozicija između ove dve planete, što bi donelo da u emotivnim relacijama očekujete čas divne, tople povetarce, čas bure I oluje koje kidaju iz temelja. U suštini, za postojeće emotivne odnose ovo je godina preispitivanja, kada I vi I partner morate dati jedno drugom mnogo više slobode, imati razumevanja I tolerancije da biste funkcionisali kao par na stabilan način. Ako se ne budete držali ovoga, vaša ili partnerova potreba za slobodom I izlaskom “iz okova” može rezultovati čak pucanjem I emotivnih veza, ali I bračnih zajednica. Da ne biste pali u bedak I pomislili da je ovo još jedna u nizu gadnih godina koje ste već ostavili iza sebe, znajte ovo – komunikacija sa partnerom će biti više nego dobra, šta više – reći ćete jedno drugom neke stvari koje ste prećutkivali iz ko zna kojih razloga, bićete otvoreniji, ali I mnogo nežniji I romantičniji. Voljena osoba će često umeti da donese osmeh na vaše lice I “podigne vas” kada ste u daunu ili lošem raspoloženju. Prosto rečeno – mnogo više imate šansi da uspete nego da budete nezadovoljni, pa vam iz tog razloga držimo palčeve! Ako ste slobodni, maštaćete o onom pravom, o srodnoj duši, o osobi koja dolazi da vas spase I odvede u svet ljubavi I nepresušnih užitaka. U međuvremenu, dok se ta osoba ne pojavi, itekako ćete umeti da eksperimentišete, da se poigravate, da flertujete I odlično provodite! Ipak, imam za vas jednu dobru vest – retrogradna Venera će se tokom proleća prošetati po vašem znaku – evo malo nagrade od strane Univerzuma, evo vaše “druge polovine” koja kuca na vrata da joj otvorite. 2017. je za vas godina ljubavi I ne sumnjajte – na kraju ćete je dobiti!

Posao

Poslovno, ova godina nagoveštava – učenje, proširenje poslovanja, nove mogućnosti, pojačanu saradnju sa inostranstvom I velike unutrašnje preokrete. Ulazite u ovu godinu isceđeni kao limun – 2016. vam je “popila krv na slamčicu” I mnogi od vas su svesni da je zaista neophodno da naprave jedan novi, drastičan I potpun iskorak iz trenutnih situacija. Koliko god promene bile nešto od čega svi zaziremo, one su tokom 2017. vama najpotrebnije! Nekako ste uz prisustvo Urana u polju ličnosti godinama unazad navikli da živite na ivici I da non stop očekujete neočekivano, ali po prvi put ova će planeta, udružena sa Saturnom krenuti da radi SAMO I isključivo za vaše dobro. Privući ćete saradnike iz inostranstva, ili ćete vi pak biti privučeni ponudama za posao “tamo daleko” koje nećete moći da odbijete. Neki od vas će krenuti na dodatne profesionalne obuke, da bi svoje mogućnosti proširili I dali sebi šansu da prilike tražite na više strana. Neočekivani srećni obrti koji će vam doneti ozbiljne poslovne ponude I usmeriti vas na onu stranu na kojoj trebate da delate. Veze I konekcije sa drugima, koje ste godinama gajili, sada će “proraditi” I doneti vam nove mogućnosti. Mnogi od vas će krenuti sa radom u ozbiljnim, velikim društvenim ili međunarodnim organizacijama. Držite se – krećemo u nove pobede u 2017.!

Zdravlje

Povremeno će vas tokom ove godine pratiti energetski padovi, možete upadati I u melanholična raspoloženja, imati problema sa nesanicom I iscrpljenošću. Starija populacija će morati više pažnje da obrati na noge, na vensku cirkulaciju, na pritisak. Takođe, zdravstveni problemi se mogu pretvoriti u hronične, pa ne odlažite svoj odlazak kod lekara I ne lečite se samostalno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare