Godišnji horoskop za 2017. godinu - Rak

Pročitajte šta čeka Raka u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 30.12.2016.

15:09

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Rak

Podeli:

Ljubav

Sa Jupiterom u polju doma I porodice I Saturnom u polju svakodnevice, Rakovi, prvenstveno oni koji su u bračnim zajednicama imaju itekako dobre mogućnosti da srede svoj život I povežu se na mnogo dubljem nivou. Moguće je ispraviti nesuglasice, okrenuti smer vaše bračne zajednice u potpuno drugačijem, mnogo lepšem I stabilnijem pravcu. Ne samo to, ova vam godina daje odlične predispozicije I da poboljšate uslove stanovanja, da zajedničkim snagama renovirate ili možda kupite nekretninu, ili da makar svoj dom učinite toplijim, prijatnijim mestom. Na sve ovo, I neke prinove bi mogle zakucati na vrata, pa izgleda da je maltene pa savršena godina bračnog života pred vama. No, kada bi to samo bilo tako, ovaj život bi bio pesma, zar ne? Ne treba zaboraviti jednu stvar – taj isti Jupiter će biti pod prilično nezgodnim aspektima od strane Urana I Plutona, što će onim brakovima koji su već duže vreme na klimavim nogama samo dodati još jednu kap na već prepunu čašu. Da rezimiramo – uticaj je tu, a na vama je da li ćete ga iskoristiti na pozitivan ili negativan način. Ako izaberete ovu drugu stranu, nemam nešto posebno da vam kažem osim – ovo je I godina razvoda. Pa vi sada vidite šta je ono što želite. U postojećim vezama stvari već nisu tako “ili-ili”. Vi I emotivni partner imaćete dosta stabilnu godinu pred sobom, a mnogima od vas će početi da padaju na pamet I ozbiljniji koraci. Neki od vas će se odlučiti za zajednički život I brak zato što smatraju da je došlo vreme za tako nešto, drugi će pak biti “pogurani” trudnoćama . U svakom slučaju, za vas je ovo godina emotivnog ispunjenja, pa uživajte u njoj! Ako ste slobodni, definitivno nećete žuriti. Godina jeste ispunjena mogućnostima za nove početke, ali ćete vi, za razliku od prethodnog perioda, pažljivo birati sa kim želite da ostanete na duže. Kada se Jupiter smesti u vaše polje ljubavi od oktobra meseca, čak I da ste do tada bili usamljeni, više nećete biti. Za vas, ova godina obećava, ali obećanja I ispunjava – prava I stabilna ljubav doći će na vaša vrata!

Posao

Saturn u polju poslovne svakodnevice traži od vas maksimalnu organizovanost, u isto vreme vam dajući ogromnu količinu obaveza sa kojom ćete morati da se izborite. Iako će vam sve ovo povremeno dosta teško pasti, budite sigurni – Saturn otežava, tera da damo sve od sebe, da promenimo svoje ponašanje na bolje, ali daje I neverovatno dobre I stabilne rezultate koji će trajati. Poenta je u tome – fokusirati se na ono što radite dobro I potruditi se da to radite još bolje. Odnos sa kolegama, poslovnim partnerima, ali I šefovima povremeno će biti prilično naporan za vas. Bilo bi dobro da ne preuzimate na sebe više nego što možete “izgurati” jer postoje predispozicije da se iscrpljujete I ostajete na poslu do kasnih sati, mnogo nakon završetka radnog vremena. U dogovorima budite spremni na odlaganja, vi lično se potrudite da ne kasnite I da ispunite sve ono na šta ste se obavezali. U finansijskom segmentu – ne preuzimajte veće rizike na sebe. Pošto je ovo godina promena, ali onih promena koje su podržane I pozitivne po vas, nemojte biti iznenađeni ukoliko vam se nešto potpuno novo otvori I ukoliko napravite drastičan zaokret u poslovanju. Tako nešto bi se moglo dogoditi već do početka proleća, ali ukoliko propustite ovaj period, budite sigurni – drugi deo godine vam otvara nove mogućnosti I šanse za boljitak.

Zdravlje

Saturn I ove godine u potpunosti upravlja vašim zdravstvenim segmentom. Neophodno je da budete u potpunosti fokusirani na stanje svog organizma I da eventualne probleme tretirate I lečite odmah. Potreba da promenite nešto u životnim navikama I na taj način olakšate sebi, biće konstantna. Starija populacija će često imati probleme sa kičmom, sa nogama, kamenjem u žuči I jetrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare